Ηράκλειο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «Ηράκλειο Cosmorun»

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ COSMORUN», την Κυριακή 24.03.2019, στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 την Κυριακή 24/03/2019, στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από τη διασταύρωση της με την Λ. Ικάρου έως την διασταύρωση της με την οδό Νεάρχου. Στο αντίστοιχο τμήμα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από Λ. Νεάρχου έως την διασταύρωση της με Λ. Ικάρου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.

Επιπλέον, μεταξύ των ωρών 09:00 έως 13:00, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Σ. Βενιζέλου με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο συμβολής της με την οδό Γιαμαλάκη έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και σε όλο το μήκος της οδού Μητσοτάκη έως την Πλατεία 18 Άγγλων, θα διακόπτεται για μικρό χρονικό διάστημα και θα δίδεται στην κυκλοφορία ανάλογα με τις ανάγκες τέλεσης του αγώνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.