Ηράκλειο- κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Β.Ο.Α.Κ

Ημερομηνία:

Σε συνέχεια της από 28.09.2022 Ανακοίνωσης μας σχετικά με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης», στο τμήμα από κόμβο Γιόφυρο προς κόμβο Κνωσού-Παπαναστασίου που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 17.01.2023.
Ειδικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν επί του Β.Ο.Α.Κ. σταδιακά στο ανωτέρω τμήμα, μήκους περί τα 1.500 μ. όπου και θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Άγιο Νικόλαο στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Γιόφυρου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης...

Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης και κρατικής αρωγής για...

Δήμος Ηρακλείου:Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας...

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους πολίτες ότι, με απόφαση...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης...

Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης και κρατικής αρωγής για...

Δήμος Ηρακλείου:Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας...

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους πολίτες ότι, με απόφαση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καιρός: Το El Niño του 2026 σπάει ρεκόρ – Στους +3,2°C η θερμοκρασιακή απόκλιση στον Ειρηνικό

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η θέρμανση των υδάτων στον κεντρικό...

ΟΣΔΕ 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι αγρότες πριν την οριστικοποίηση – Οι οδηγίες της ΑΑΔΕ

Έναν αναλυτικό «οδηγό» για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ)...

Ήταν χτισμένη δίπλα σε λίμνη η Αρχαία Ολυμπία; Νέα μελέτη δίνει μια διαφορετική εκδοχή

Νέα μελέτη αμφισβητεί την εικόνα μιας μεγάλης λίμνης δίπλα...