Ηράκλειο:Με επιτυχία η δράση «Clean up the MED 2023» στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort

Με απόλυτη επιτυχία και την συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, ολοκληρώθηκε η πανευρωπαϊκή δράση – θεσμός «Clean up the MED 2023» στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort.

Ξένοι επισκέπτες κάθε ηλικίας, με την καθοριστική συμμετοχή και του προσωπικού του ξενοδοχείου, πραγματοποίησαν καθαρισμό της πανέμορφης παραλίας στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό τους μήνυμα σ’ όλη την Ευρώπη. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, η δράση «Clean up the MED 2023» προκαλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης, δεδομένου ότι πραγματοποιείται σε πολλές εκατοντάδες παραθαλάσσιες περιοχές. Έτσι και φέτος, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα των πελατών που κάνουν τις διακοπές τους στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, το Φόδελε και η Κρήτη βρέθηκε να «ταξιδεύει» και μάλιστα με ένα ισχυρά θετικό, φιλο-περιβαλλοντικό μήνυμα.
Υπενθυμίζεται ότι βασικός στόχος αυτής της καμπάνιας, είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την ανάγκη προστασίας της θάλασσας της Μεσογείου. Η συμμετοχή του Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στη συγκεκριμένη δράση, εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και συμπεριλαμβάνεται στα κριτήρια βράβευσης της παραλίας, με την Γαλάζια Σημαία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.