Ηράκλειο:Με επιτυχία οι εμβολιασμοί στον Κρουσώνα του Δήμου Μαλεβιζίου από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού

Ημερομηνία:

Τους 100 έφτασαν οι πολίτες, που εμβολιάστηκαν την Πέμπτη στον Κρουσώνα από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού της 7ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης. Δώδεκα από τους πολίτες εμβολιάστηκαν κατ΄οίκον.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στον Κρουσώνα οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να επιτευχθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.

Στον Κρουσώνα βρέθηκαν, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και υπεύθυνος θεμάτων covid-19 Γρηγόρης Φασουλάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκη Ζερβού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Δημήτρης Αγαπίου, η πρόεδρος της Τοπικής Κρούσωνα Πελαγία Φασουλάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φίλιππος Βαμβουκάκης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή των πολιτών και κάλεσε όσους θέλουν να εμβολιαστούν να το κάνουν στην επόμενη παρουσία των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο στις 20 Ιουλίου.
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχουν δηλώσεις από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, τον αντιδήμαρχο Γρηγόρη Φασουλάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Βαμβακά και τον υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Δημήτρη Αγαπίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για τα κρίσιμα...

Συνάντηση για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ελαιοκαλλιέργεια...

Εγκρίθηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου...

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή η τροποποίηση του νέου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάσχα 2026: Last minute «ανάσα» για τουρισμό – Αγωνία για πληρότητες, ακρίβεια, πόλεμο

Παρά τις πιέσεις, η αυξημένη κινητικότητα των τελευταίων ημερών...

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής προστασίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει θέσει τελεσίγραφο που λήγει σήμερα...