Ηράκλειο:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Δήμο Χερσονήσου.

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου η εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με τη συμμετοχή σχολών χορού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χερσονήσου: Arte Ballet Dance School, Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών «Ίσταμνος», Λαογραφικός Όμιλος «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης» και η χορευτική ομάδα του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χορευτικά δρώμενα κλασσικού, σύγχρονου και παραδοσιακού ρεπερτορίου από χορευτικούς ομίλους και σχολές χορού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκαν τα λαογραφικά στοιχεία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε χορού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών θεμάτων και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Ζαχαριουδάκης, η αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) Ανδρονίκη Μαραγκάκη, το μέλος της Κ.Ε.Δ.Χ. Αμαλία Κουτσαντωνάκη και η πρόεδρος του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου Μαρία Τρευλάκη.
«Ευχαριστώ όλες τις σχολές χορού που συμμετείχαν στην εκδήλωση και παρουσίασαν τη δουλειά τους. Ως δημοτική αρχή, στηρίζουμε τις σχολές χορού του Δήμου μας προβάλλοντας την δουλειά που με τόσο κόπο κάνουν για τα παιδιά μας, ώστε να τα καμαρώνουμε, διαδίδοντας τον πολιτισμό μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο “σκοτάδι” το λιμάνι του Ηρακλείου για...

Η τετράωρη διακοπή αναμένεται να επηρεάσει κρίσιμες υποδομές, καταστήματα...

Σεμινάριο «ΕΦΕΤ: Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων»...

Έναρξη 30/07/2026 Ειδικό σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις...

Στο “σκοτάδι” το λιμάνι του Ηρακλείου για...

Η τετράωρη διακοπή αναμένεται να επηρεάσει κρίσιμες υποδομές, καταστήματα...

Σεμινάριο «ΕΦΕΤ: Πρόγραμμα Υγιεινής και Ασφάλειας τροφίμων»...

Έναρξη 30/07/2026 Ειδικό σεμινάριο υποχρεωτικής κατάρτισης για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Aκίνητα: Αλλάζουν οι κανονισμοί των πολυκατοικιών, τι γίνεται με τα Airbnb

Νομοσχέδιο που αφορά εκατομμύρια πολιτών εξήγγειλε το υπουργείο Δικαιοσύνης...

Στο “σκοτάδι” το λιμάνι του Ηρακλείου για 4 ώρες: Που και πότε διακόπτεται το ρευμα

Η τετράωρη διακοπή αναμένεται να επηρεάσει κρίσιμες υποδομές, καταστήματα...

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα – Οι προϋποθέσεις για τα 1.500-2.500 ευρώ

Από φέτος υπάρχει νέα αύξηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος...

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού συνεχίζεται – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει, σε διαπιστευμένους...