Ηράκλειο:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού στο Δήμο Χερσονήσου.

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου η εκδήλωση που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με τη συμμετοχή σχολών χορού που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χερσονήσου: Arte Ballet Dance School, Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών «Ίσταμνος», Λαογραφικός Όμιλος «Λάζαρος και Μανόλης Χνάρης» και η χορευτική ομάδα του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χορευτικά δρώμενα κλασσικού, σύγχρονου και παραδοσιακού ρεπερτορίου από χορευτικούς ομίλους και σχολές χορού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάστηκαν τα λαογραφικά στοιχεία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε χορού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών θεμάτων και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Ζαχαριουδάκης, η αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) Ανδρονίκη Μαραγκάκη, το μέλος της Κ.Ε.Δ.Χ. Αμαλία Κουτσαντωνάκη και η πρόεδρος του Φιλωνίδειου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου Μαρία Τρευλάκη.
«Ευχαριστώ όλες τις σχολές χορού που συμμετείχαν στην εκδήλωση και παρουσίασαν τη δουλειά τους. Ως δημοτική αρχή, στηρίζουμε τις σχολές χορού του Δήμου μας προβάλλοντας την δουλειά που με τόσο κόπο κάνουν για τα παιδιά μας, ώστε να τα καμαρώνουμε, διαδίδοντας τον πολιτισμό μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Στη Λότζια ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην...

Τον νέο Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα Andrius Kalindra...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Χωρίς ρεύμα αύριο δεκάδες περιοχές – Δείτε πού και ποιες ώρες

Χωρίς ρεύμα αύριο δεκάδες περιοχές και στους τέσσερις νομούς...

Γαλλία: Εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους – Επεισόδια σε Παρίσι και Λυών

Σε κλίμα οξείας κοινωνικής και πολιτικής έντασης διεξήχθησαν την...

Πρόωρος καταρράκτης: Γιατί εμφανίζεται στους νέους – Πόσο επηρεάζουν το στρες και οι οθόνες

Θεωρείται ασθένεια των ηλικιωμένων, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να...

Social media: Σε εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου 2027 το όριο ηλικίας – Mηχανισμό επαλήθευσης ζητά η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση ζήτησε από τις πλατφόρμες να παρουσιάσουν στις...