Ηράκλειο:Με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για το μεγάλο δρομικό αγώνα Karteros Run

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο». Με αυτό το σύνθημα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεκίνησε και προχωρά με γοργούς ρυθμούς η οργάνωση του μεγάλου δρομικού αγώνα Karteros Run.
«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο». Με αυτό το σύνθημα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Κ.Η. καλούν τους δρομείς να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μετέχοντας στο μεγάλο αγώνα που θα εκκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 4-5 Μαρτίου στο Karteros Beach Sports Center, την εγκατάσταση που θα φιλοξενήσει την πλειοψηφία των αθλημάτων των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αγώνα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των σωματείων κλασικού αθλητισμού και των δρομικών συλλόγων του Νομού Ηρακλείου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Κ.Η..
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρότρυνε τους εκπροσώπους των σωματείων να συνεργαστούν αρμονικά, ώστε το Karteros Run να στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Ο στόχος είναι ο κόσμος του Ηρακλείου να αγκαλιάσει τον αγώνα και να απολαύσει την υπέροχη διαδρομή, γνωρίζοντας ταυτόχρονα τις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center, αλλά και το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι της περιοχής.
Στη συνάντηση, η γυμνάστρια Μαρία Βασιλείου και ο δρομέας trail Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκης παρουσίασαν τις λεπτομέρειες του Karteros Run και συμφωνήθηκε κάθε σωματείο να έχει τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο στην οργανωτική επιτροπή, η οποία θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες.
Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης και υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. Παναγιώτης Αντωνακάκης, η Αντιπρόεδρος του Ε.Α.Κ.Η. Εύα Σημαιάκη και τα μέλη Νίκη Χατζηπαπά και Μιχάλης Αλεφαντινός.
Από τα Αθλητικά Σωματεία παρευρέθηκαν, από τον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Καζανάκης, Γιώργος Αυγενάκης και Μένανδρος Παντελίδης, από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Πήγασος Ηρακλείου» ο πρόεδρος Σπύρος Αραμπατζής και η υπεύθυνη του τμήματος Βόλεϊ, Γιούλη Παρασκάκη, από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας το αναπληρωματικό μέλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ελευθερία Αντωνιάδου, από το Κέντρο Άθλησης Ηρακλείου «Αθλόδραση» ο προπονητής Δημήτρης Μπόκας, από το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ο ταμίας Μιχάλης Βλαχάκης και από την Γ.Ε. Ηρακλείου το μέλος Αθηνά Βαϊνά.
Το Karteros Run διοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» και συγκαταλέγεται σε μία σειρά εκδηλώσεων που διεξάγονται ενόψει της μεγάλης αθλητικής γιορτής της Μεσογείου το Σεπτέμβριο του 2023.
Ο χαρακτήρας του είναι φιλανθρωπικός και στόχος είναι η προσέλκυση μεγάλου αριθμού αθλητών, ερασιτεχνών δρομέων και πολιτών, που θέλουν τρέξουν ή απλά να περπατήσουν στη διαδρομή. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Karteros Run.να καθιερωθεί και να συμπεριληφθεί στο ετήσιο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.