Ηράκλειο:Με το νέο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου Νίκο Λογοθέτη και τα μέλη της Διοίκησης Γιώργο Γερωνυμάκη και Νίκο Κουβίδη είχε ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στη Λότζια το πρωί της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Λογοθέτης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα προβλήματα που υπάρχουν στην απονομή της δικαιοσύνης εξαιτίας του οξύτατου στεγαστικού προβλήματος στο κτίριο του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου, που δεν επιτρέπει την ομαλή λειτουργία των δικαστηρίων.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου για την ανεύρεση κτιρίου με κατάλληλες αίθουσες έως 150 τ.μ. που να μπορούν να λειτουργήσουν ως ακροατήρια, έως ότου δοθεί οριστική λύση με την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Παρότι επισημάνθηκαν οι δυσκολίες για την εύρεση τέτοιων χώρων, συμφωνήθηκε η προσπάθεια για την αναζήτηση τους να συνεχιστεί.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας Μανόλης Βασιλάκης και η ΓΓ του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησε η δωρεάν κτηνιατρική δράση του Δήμου...

Μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες, διαθέσιμες θέσεις για τις...

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λεωφόρο Ικάρου συνεχίζεται το πρόγραμμα...

Στη Λεωφόρο Ικάρου συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων από τον...

Ξεκίνησε η δωρεάν κτηνιατρική δράση του Δήμου...

Μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες, διαθέσιμες θέσεις για τις...

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λεωφόρο Ικάρου συνεχίζεται το πρόγραμμα...

Στη Λεωφόρο Ικάρου συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων από τον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 1η Αυγούστου: Τα σπάνια ονόματα που γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 1η Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Αυτοψία στο φοινικόδασος της Πρέβελης: «Γλιτώσαμε τα χειρότερα»

«Σε μεγάλο μέρος της έκτασης η φωτιά πέρασε χωρίς...