Ηράκλειο: Νοικιάζουν σε τουρίστες ακόμα και… ταράτσα πολυκατοικίας

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί οργή. Συγκεκριμένα, τυχοδιώκτες στο Ηράκλειο της Κρήτης, προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι και νοικιάζουν ακόμα και ταράτσες.

Ο Κ. Δερβιζιώτης σύμβουλος τουριστικών επιχειρήσεων μίλησε για τα έσοδα της χώρας από τον τουρισμό αλλά και το ανεξέλεγκτο θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, του έστειλαν φωτογραφία με σκηνή τοποθετημένη στην ταράτσα πολυκατοικίας του Ηρακλείου, την οποία και ενοικιάζουν!

Ο κ. Δερβιζιώτης ανέφερε πως δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, γεγονός που αδικεί τους νόμιμους ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταλυμάτων.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται έλεγχοι από την ΑΑΔΕ, δεν έχει λυθεί ακόμα πλήρως το πρόβλημα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου: Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για τη...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγριμανάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Δήμος Ηρακλείου: Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για τη...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγριμανάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλήνιες εξετάσεις: όταν η επιτυχία δεν χωρά σε έναν βαθμό

Γράφει η Θεοδώρα Πασπαράκη Κάθε χρόνο, η περίοδος των Πανελληνίων...

Σας φαίνονται μεγαλύτερες οι ημέρες; Πώς η κλιματική αλλαγή «ξεχειλώνει» το 24ωρο

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τη διάρκεια της ημέρας -...

Σκάνδαλο-μαμούθ με voucher σε παιδικούς σταθμούς: Δήλωναν μέχρι και… 9χρονα παιδιά για να εισπράττουν ΕΣΠΑ!

Μια σοβαρή υπόθεση που αφορά ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και...