Ηράκλειο: Νταήδες ξυλοκόπησαν 62χρονο στην Παναγιά – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Άγριος ξυλοδαρμός 62χρονου έγινε στην Παναγιά του Δήμου Φαιστού. Διαφεύγουν της σύλληψης οι δράστες.
Νταήδες ξυλοκόπησαν 62χρονο στο χωριό Παναγιά του Δήμου Φαιστού με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr,https://www.cretapost.gr/ νεαροί δράστες εντόπισαν έναν συντοπίτη τους στο συγκεκριμένο χωριό και, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Κατατέθηκε μήνυση
Πρόκειται για νεαρούς δράστες ηλικίας 21 και 27 ετών οι οποίοι και αναζητούνται μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους το θύμα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης (29/11).

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 62χρονου παθόντα οι περίοικοι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου μετέφεραν το θύμα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί οι γιατροί αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες διέταξαν την άμεση διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παθών και δράστες ήταν γνωστοί μεταξύ τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιατί κλείνει για μια εβδομάδα ο κύριος...

Τι θα γίνει με τις πτήσεις στο διάστημα που...

Τραγωδία στην Κρήτη: Μπροστά στον πατέρα και...

Την τελευταία του πνοή άφησε 27χρονος κυνηγός στο Ηράκλειο...

Γιατί κλείνει για μια εβδομάδα ο κύριος...

Τι θα γίνει με τις πτήσεις στο διάστημα που...

Τραγωδία στην Κρήτη: Μπροστά στον πατέρα και...

Την τελευταία του πνοή άφησε 27χρονος κυνηγός στο Ηράκλειο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητικιά που έκανε το λάδι «επιστήμη»

Η Ελευθερία Γερμανάκη, διεθνής κριτής ελαιολάδου και διευθύντρια του...

5 ορόσημα του 2025 που αλλάζουν το νόημα της θεραπείας – Η Ιατρική στο κατώφλι της Ψηφιακής Βιολογίας

Ανίατες νόσοι μετατρέπονται σε διαχειρίσιμες καταστάσεις και η στατιστική...

Δράση συλλογής ρούχων και υπόδησης στο Ρέθυμνο

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ...