Ηράκλειο:Νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού

Ημερομηνία:

Με νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα ξεκινήσουν στις 18:30 την Παρασκευή 12/7 και θα έχουν ολοκληρωθεί στις 08:30 το Σάββατο 13/7, η Περιφέρεια Κρήτης προχωράει στη συντήρηση του οδοστρώματος έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.

«Πρόκειται για αναγκαίες εργασίες που πρέπει να εκτελεστούν άμεσα, δεδομένου ότι αφορούν την ένταξη του μνημείου στον κατάλογο της UNESCO» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, επισημαίνοντας: «Για την ελαχιστοποίηση της αναστάτωσης των ξένων επισκεπτών της Κνωσσού, αλλά και των διερχόμενων οδηγών από και προς την ενδοχώρα, επιλέχθηκε το να πραγματοποιηθούν κατά τις νυχτερινές ώρες. Πρόκειται για μια ακόμη στοχευμένη παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, που υλοποιείται με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο τόσο τους κατοίκους, όσο και τους ξένους επισκέπτες του τόπου μας.».

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή και να τηρούν την υφιστάμενη σήμανση, προκειμένου η κυκλοφορία να διεξάγεται με ασφάλεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:«Μουσικά Ταξίδια» Με τον Άρη Σφακιανάκη και...

«Μουσικά Ταξίδια» Με τον Άρη Σφακιανάκη και την Ειρήνη Χαλκιαδάκη στο...

Ηράκλειο:Μια ξεχωριστή προσφορά πολιτισμού στη Δημοτική Πινακοθήκη...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς...

Ηράκλειο:«Μουσικά Ταξίδια» Με τον Άρη Σφακιανάκη και...

«Μουσικά Ταξίδια» Με τον Άρη Σφακιανάκη και την Ειρήνη Χαλκιαδάκη στο...

Ηράκλειο:Μια ξεχωριστή προσφορά πολιτισμού στη Δημοτική Πινακοθήκη...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση του Μανώλη Συντυχάκη για την αύξηση των προσφυγικών ροών στην Κρήτη

Όλες οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την ακόμα...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία των φοιτητών και φοιτητριών του

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης απονέμει δεκαέξι (16) Βραβεία Αριστείας σε...

Κτηνοτροφία: Ψηφιακός έλεγχος αιγοπροβάτων – Τι αλλάζει στις ενισχύσεις

Σε λειτουργία η ψηφιακή βάση ιχνηλασιμότητας αιγοπροβάτων – Υποχρεωτικοί...