Ηράκλειο: «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του», αύριο στο Πολιτιστικό Κέντρο

Ένα ταξίδι στον χρόνο και μαζί στην πολυσχιδή προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, του μεγάλου πολιτικού ηγέτη που σφράγισε με την προσωπικότητα του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν όσοι βρεθούν στην εκδήλωση με θέμα «Ο Ανδρέας μέσα από τα μάτια των παιδιών του», που διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο (αίθουσα Πειραματική Σκηνή) Ηρακλείου .

Μέσα από την προβολή σπάνιου οπτικοακουστικού υλικού και τις αφηγήσεις του Πρώην πρωθυπουργού και Προέδρου του Ιδρύματος, Γιώργου Παπανδρέου και του Ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου, θα έρθουν στο προσκήνιο ξεχωριστές στιγμές για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και την εποχή του.

Οι δυο συνομιλητές, θα μοιραστούν με το κοινό, ανέκδοτες ιστορίες και προσωπικές αναμνήσεις από τον πατέρα τους, παρέχοντας έτσι μια μοναδική εικόνα του, πολύ πέραν των δημόσιων και πολιτικών του ρόλων και ρίχνοντας φως στις προσωπικές και οικογενειακές διαστάσεις της ζωής ενός από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς πολιτικούς της νεότερης ιστορίας της χώρας μας.

Θα αναφερθούν δε, εκτενώς, στις αξίες και τις πεποιθήσεις που μοιράστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την οικογένειά του, καθώς και στον αντίκτυπο αυτών στην πολιτική του καριέρα και την κληρονομιά του στην ελληνική κοινωνία.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.