Ηράκλειο:Ο Αντώνης Καράτζης βραβεύτηκε από τον Σύλλογο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη

Για τη μακρόχρονη συνεισφορά τους στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Καράτζη κ. Αντώνιος Καράτζης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου φίλων της μονής. Την πίτα έκοψαν ο Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος και ο κ. Αντώνιος Καράτζης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς στο κτήμα Αναδρομές “ΗΒΗ” στις Κάτω Αρχάνες την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ενώ το “παρών” έδωσαν σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου & υποψήφιος Βουλευτής Γρηγόριος Πασπάτης, ο Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κεφαλογιάννης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παρασύρης Φραγκίσκος. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γεύμα μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Καράτζη κ. Αντώνιος Καράτζης δήλωσε σχετικά: “Η βράβευση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλο Καράτζη. Δεσμευόμαστε πως, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα σταθούμε αρωγοί στο σημαντικό έργο της μονής Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του οράματος της.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.