Ηράκλειο: Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά που ήρθαν με το πλοίο της γραμμής

Ένα 42χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν χθες, Δευτέρα 10 Απριλίου, πρωινές ώρες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ηρακλείου σε ασυνόδευτο δέμα, που παρέλαβε ο συλληφθείς από πλοίο της γραμμής που έφτασε από τον Πειραιά, βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 64,4 γρ. Τα ναρκωτικά εντόπισε ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος “Μασκ”.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε διαμένει παράνομα στη χώρα, καθώς του έχει επιβληθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου, βρέθηκαν δύο ανοιγόμενα μαχαίρια μήκους 17,5 εκ. και 11 εκ. αντίστοιχα, καθώς και διάφορα αντικείμενα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκαν τόσο τα μαχαίρια όσο και η κάνναβη. Οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη μονάδα τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης για εξέταση.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.