Ηράκλειο:Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στο διαδικτυακό συνέδριο των αδελφοποιημένων πόλεων με το Νίζνι Νοβγκορόντ

Ημερομηνία:

Στο διαδικτυακό συνέδριο των πόλεων που είναι αδελφοποιημένες με την ρωσική πόλη του Νίζνι Νόβγκοροντ συμμετείχε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πολιτιστική κληρονομιά του Ηρακλείου, της πόλης των 5+1 Πολιτισμών, καθώς και στην σύγχρονη δυναμική του που το έχει καταστήσει έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη (ταχύτερα αναπτυσσόμενος, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Euromonitor, για το 2017-2018).

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της πολιτικής τη εξωστρέφειας που ακολουθεί, έχει αδελφοποιηθεί επίσης με το Τολέδο της Ισπανίας, την Τσουκάριτσα Βελιγραδίου της Σερβίας, την Τάμπα των Η.Π.Α., το Νίνγκμπο της Κίνας και την Λεμεσό της Κύπρου, ενώ ευχήθηκε να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η κανονικότητα παγκοσμίως και να τελειώσει η πανδημία: «Η επιθυμία μας είναι, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου να παρευρεθεί κανονικά το 2021 στους εορτασμούς από τα 800 χρόνια ιδρύσεως του Νίζνι Νόβγκοροντ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών...

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Σοκ στο Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός γυναίκας στη Λεωφόρο...

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο 62...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών...

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Σοκ στο Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός γυναίκας στη Λεωφόρο...

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στη λεωφόρο 62...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related