Ηράκλειο : Ο Δήμος Μαλεβιζίου κοντά στην γυναίκα

Ημερομηνία:

Σε μια ενημερωτική δράση γύρω από θέματα προαγωγής υγείας και μια συμβολική κίνηση από γυναίκες για γυναίκες προχώρησε σήμερα ο Δήμος Μαλεβιζίου, ενόψει και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας την ερχόμενη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Σύλλογο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», την Κοινότητα Γαζίου, τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαλεβιζίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου διένειμε σε δημότισσες ενημερωτικά φυλλάδια για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και του τραχήλου της μήτρας. Για το σκοπό αυτό βρέθηκαν σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτική σύμβουλος, Μαρίνα Βογιατζή, η Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Μαλεβιζίου, Λίνα Επταμηνιτάκη και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη. Επιπλέον, φυλλάδια διανεμήθηκαν από το Δήμο Μαλεβιζίου στους χώρους των δομών του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, όπως το ΚΑΠΗ Γαζίου και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Παράλληλα, οι γυναίκες εργαζόμενες του Δήμου Μαλεβιζίου δέχτηκαν, ως συμβολική κίνηση, ένα τριαντάφυλλο από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη. Το δικό τους τριαντάφυλλο δέχτηκαν και οι εργαζόμενες στην καθαριότητα του Δήμου, από τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Αλμπαντάκη και Χρύσα Λυρώνη που βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σάββατο 31/10 και την...

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλιτάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με...

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκπαιδευτικής άσκησης αντιμετώπισης καταστροφών TALOS...

Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σάββατο 31/10 και την...

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γιαλιτάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με...

Στο πλαίσιο της διεθνούς εκπαιδευτικής άσκησης αντιμετώπισης καταστροφών TALOS...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης: Γιατί γιορτάζουμε στις 31 Οκτωβρίου με έναν κουμπαρά

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31...

Χαρτζιλίκι: Μαθαίνοντας από νωρίς στα παιδιά την αξία της σωστής οικονομικής διαχείρισης

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ευθύνη για προσωπικές δαπάνες...

Ανακαίνιση κατοικίας: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιδοτήσεις έως 36.000 ευρώ

Σε λειτουργία τέθηκε Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα...