Ηράκλειο:Ο Δήμος Μαλεβιζίου τιμά τη μνήμη των θυμάτων σε εργατικά δυστυχήματα

Ημερομηνία:

Τη μνήμη των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας θέλει να τιμήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου με την υπογραφή της σύμβασης από το Μενέλαο Μποκέα για τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα εργατικών δυστυχημάτων.
Το μνημείο θα κατασκευαστεί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου στον Κρουσώνα και με βάση τη σύμβαση θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες.
Με τη δημιουργία του μνημείου ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλει να αναδείξει επίσης τη σημασία της πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων και να επισημάνει την αναγκαιότητα λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τους εργοδότες αλλά και από τους εργαζόμενους.
Η αρχιτεκτονική σύνθεση του μνημείου μελετήθηκε αφιλοκερδώς από τον Αρχιτέκτονα Ηρακλή Πυργιανάκη τον οποίο ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.
Η χρηματοδότηση κατασκευής του μνημείου προέρχεται από το Π.Α.Π. της Περιφέρειας Κρήτης.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης και Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος και το μέλος της Κοινότητας Κρουσώνα Κώστας Πιτσικάκης και Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Αρχιτέκτονας Ηρακλής Πυργιανάκης και ο Προέδρος του Συλλόγου Οικοδόμων Κρουσώνα Βαγγέλης Θεοχαράκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με θετικό πρόσημο και ο ισολογισμός 2025...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα, το...

EΛΜΕ Ηρακλείου: Παράσταση Διαμαρτυρίας ...

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου μαζί με...

Με θετικό πρόσημο και ο ισολογισμός 2025...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα, το...

EΛΜΕ Ηρακλείου: Παράσταση Διαμαρτυρίας ...

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου μαζί με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ανάγνωση βιβλίων συνδέεται με καλύτερη υγεία

Η ανάγνωση βιβλίων για ευχαρίστηση συνδέεται με καλύτερες γνωστικές...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μακρόπουλος – Κορυφαία προσωπικότητα στο παγκόσμιο σκάκι

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ) ανακοίνωσε τον θάνατο του...

Τι αλλάζει, τελικά, στο επίδομα ανεργίας

Το νέο επίδομα και τα κριτήρια χορήγησής του έχουν...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...