Ηράκλειο:Ο Δήμος Μαλεβιζίου τιμά τη μνήμη των θυμάτων σε εργατικά δυστυχήματα

Ημερομηνία:

Τη μνήμη των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας θέλει να τιμήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου με την υπογραφή της σύμβασης από το Μενέλαο Μποκέα για τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα εργατικών δυστυχημάτων.
Το μνημείο θα κατασκευαστεί στον προαύλιο χώρο του Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου στον Κρουσώνα και με βάση τη σύμβαση θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες.
Με τη δημιουργία του μνημείου ο Δήμος Μαλεβιζίου θέλει να αναδείξει επίσης τη σημασία της πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων και να επισημάνει την αναγκαιότητα λήψης των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τους εργοδότες αλλά και από τους εργαζόμενους.
Η αρχιτεκτονική σύνθεση του μνημείου μελετήθηκε αφιλοκερδώς από τον Αρχιτέκτονα Ηρακλή Πυργιανάκη τον οποίο ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του.
Η χρηματοδότηση κατασκευής του μνημείου προέρχεται από το Π.Α.Π. της Περιφέρειας Κρήτης.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης και Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος και το μέλος της Κοινότητας Κρουσώνα Κώστας Πιτσικάκης και Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Αρχιτέκτονας Ηρακλής Πυργιανάκης και ο Προέδρος του Συλλόγου Οικοδόμων Κρουσώνα Βαγγέλης Θεοχαράκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2026 στο Αίθριο...

Το Πάσχα της πόλης μας έχει σημείο συνάντησης! Το...

Ηράκλειο:Σύλληψη ανηλίκου για βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Σύλληψη ανηλίκου για παραβάσεις νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων...

Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2026 στο Αίθριο...

Το Πάσχα της πόλης μας έχει σημείο συνάντησης! Το...

Ηράκλειο:Σύλληψη ανηλίκου για βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Σύλληψη ανηλίκου για παραβάσεις νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 9 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εορτολόγιο 9 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 9...

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου…» – Το Θείο Δράμα της Μεγάλης Πέμπτης

H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο. Το Θείο Δράμα...