Ηράκλειο: Ο ευέξαπτος κρεοπώλης ξαναχτύπησε – Επιτέθηκε με μαχαίρι σε πρώην υπάλληλο του

Ο οξύθυμος κρεοπώλης του Ηρακλείου ξαναχτυπά. Πριν λίγο καιρό είχε έρθει στα χέρια με ένα πελάτη του και χθες έβγαλε μαχαίρι και απείλησε πρώην υπάλληλο του.

Ηράκλειο: Ο ευέξαπτος κρεοπώλης ξαναχτύπησε – Επιτέθηκε με μαχαίρι σε πρώην υπάλληλο του

Ο συγκεκριμένος κρεοπώλης είχε γίνει γνωστός πριν από λίγο καιρό όταν πιάστηκε στα χέρια με κάποιον πελάτη του που διαμαρτυρήθηκε για αλλαγή της τιμής των προϊόντων στην ταμειακή μηχανή. Τότε το θέμα είχε λήξει με μια συγνώμη και πολλές εξηγήσεις από τον κρεοπώλη.

Όμως όπως γράφει και το Creta24.gr ο συγκεκριμένος κρεοπώλης που διατηρεί κατάστημα σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου λογομάχησε με τον πρώην υπάλληλό του, έναν 34χρονο Αλβανικής καταγωγής, για οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω κρεοπώλης φέρεται να χρωστάει χρήματα στον πρώην υπάλληλό του κι εκείνος του τα ζήτησε.

Ο υπάλληλος πήγε έξω από το κατάστημα για να μιλήσει με το πρώην αφεντικό του, τον 40χρονο κρεοπώλη ο οποίος φέρεται να βγήκε σε έξαλλη κατάσταση έξω κρατώντας ένα μαχαίρι 50 εκατοστών.

Βγήκε έξω με μαχαίρι

Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε και όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο κρεοπώλης άνοιξε την πόρτα του οχήματος του πρώην υπαλλήλου και του επιτέθηκε, χωρίς ωστόσο να τον πλήξει. Του έσκισε όμως με το μαχαίρι τα καθίσματα.

Ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.