Ηράκλειο:Ο Λ. Αυγενάκης στις Μοίρες

Ημερομηνία:

Ο Λ. Αυγενάκης στις Μοίρες: Η Μεσσαρά επιβράβευσε τη συνέπεια, την εργατικότητα και τον πολιτισμένο πολιτικό λόγο και απέρριψε τον διχασμό, που προσπαθεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση

Στον τόπο του στις Μοίρες βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος εισέπραξε την καθολική στήριξη των συντοπιτών του.

Ο κ. Αυγενάκης επαίνεσε την κρίση και την επιλογή της περιοχής του να στηρίξει την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, απορρίπτοντας τον διχασμό και τις ασαφείς πολιτικές της αντιπολίτευσης.

Απηύθυνε δε κάλεσμα στους συντοπίτες του να ψηφίσουν ξανά την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου προκειμένου να φτάσει η Μεσσαρά ακόμα πιο ψηλά.

ΜΟΙΡΕΣ-ΠΟΜΠΙΑ

Κάθε φορά που επισκέπτομαι τον τόπο μου, το σπίτι μου, η καθολική στήριξη που εισπράττω είναι τόσο συγκινητική και τιμητική. Μαζί με τους ανθρώπους μου πορεύομαι. Έτσι μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Η Μεσσαρά έχει κρίση, αξιολογεί και επιλέγει. Δεν παρασύρεται από το «νέο» παλιό οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κοστίζει 83 δις ευρώ στην τετραετία και οδεύει τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια. Δεν πιστεύει το ΠΑΣΟΚ, που μοναδικός του σκοπός είναι να έχει τα πρωτεία στην αντιπολίτευση, χωρίς κανένα κυβερνητικό πλάνο για την Ελλάδα του 2030.

Και φυσικά, δεν πείθεται από τις σειρήνες κάποιων μικρότερων κομμάτων, που με τη μάσκα του πατριωτισμού, προσπαθούν να πείσουν ότι μόνο εκείνοι ενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επέδειξε μεγάλη πατριωτική ευαισθησία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας. Ενίσχυσε τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα και δυνάμωσε την πολεμική μας αεροπορία με τα Rafale και τα F-35.

Η Μεσσαρά επιβράβευσε τη συνέπεια, την εργατικότητα, τον πολιτισμένο πολιτικό λόγο και απέρριψε τον διχασμό, την τοξικότητα και το μαύρο, που προσπαθεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση.

Μαζί χτίσαμε γερές βάσεις αυτήν την τετραετία, μαζί δώσαμε πνοή νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου και μαζί θα συνεχίσουμε, με ειλικρίνεια και εντιμότητα για να φτάσουμε τη Μεσσαρά ακόμα πιο ψηλά, εκεί που πραγματικά της αξίζει!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λευτέρης Αυγενάκης:Δεν αποδέχομαι την θέση του Μεταβατικού...

«Έπειτα από πολύμηνες και επίμονες προσπάθειες, καθώς και αμέτρητες...

Στην Κρήτη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης –...

Στην Κρήτη αναμένεται αύριο, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός...

Λευτέρης Αυγενάκης:Δεν αποδέχομαι την θέση του Μεταβατικού...

«Έπειτα από πολύμηνες και επίμονες προσπάθειες, καθώς και αμέτρητες...

Στην Κρήτη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης –...

Στην Κρήτη αναμένεται αύριο, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα επίσκεψης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Κρήτη

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος...

Στην Κρήτη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Υπογραφή συμφωνίας για το αεροδρόμιο Καστελίου

Στην Κρήτη αναμένεται αύριο, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός...

Κρήτη: «Εκρήγνυται» τουριστικά και είναι ανέτοιμη να μπει στη εποχή του διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου

Η απόσταση μεταξύ ιδιωτικών επενδύσεων, πολυτελών resort, boutique ξενοδοχείων...