Ηράκλειο:Ο Λ. Αυγενάκης στους αγώνες ποδηλάτου του ΠΟΗ «Κάστρο»

Στους διασυλλογικούς αγώνες μικρών ηλικιών, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ποδηλατική Ακαδημία του Παναθλητικού Ομίλου Ηρακλείου “Κάστρο” στον χώρο του πρώην Καρτ στη Νέα Αλικαρνασσό, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έκανε και τις απονομές.

Ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του σωματείου και πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Επαμεινώνδα Σαρρή και όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές για τη συμμετοχή και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε και στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, που αναβιώνει αναβαθμισμένος και θα διεξαχθεί από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου, με εκκίνηση από το Ηράκλειο και τερματισμό στα Ιωάννινα, αλλά και στις δεκάδες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα τον πλαισιώσουν, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή όλων, ώστε να διοργανωθούν και να επιτύχουν στο μέγιστο βαθμό.

Στο νησί οι εκδηλώσεις -αγωνιστικές και μη- για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας θα είναι τετραήμερες, αρχής γενομένης από την Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου και όλη η Κρήτη θα κάνει “ορθοπεταλιά” στην βιώσιμη κινητικότητα, στην προστασία του περιβάλλοντος και στα άλλα πολυποίκιλα οφέλη του ποδηλάτου, προκειμένου να διεισδύσει περαιτέρω στην καθημερινότητα όλων μας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.