Ηράκλειο:Οι Περιπέτειες του Καραγκιόζη» από τον Άθω Δανέλλη στο Γυμνάσιο του Βενεράτου στις 27 Αυγούστου

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται την Παρασκευή 27 Αυγούστου στο Βενεράτο οι παιδικές παραστάσεις με τίτλο «Μ’ ένα καράβι παραμύθια» από τον Δήμο Ηρακλείου και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η).

Έτσι τα παιδιά, σε γειτονιές και Κοινότητες του Δήμου, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικές θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο σε πλατείες και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου στο χώρο του Γυμνασίου του Βενεράτου μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση του θεάτρου σκιών «Οι Περιπέτειες του Καραγκιόζη» από τον Άθω Δανέλλη. Η ώρα έναρξης της παράστασης είναι στις 21:00 και η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Ο Καραγκιόζης και ο αχώριστος φίλος του Χατζηαβάτης βρίσκουν επιτέλους μια δουλειά που τους αρέσει. Οργανώνουν το μεγάλο πανηγύρι και όλοι οι αγαπημένοι φίλοι τους έρχονται για να διασκεδάσουν και να χαρούν. Μια αξέχαστη κλασική κωμωδία με πολύ γέλιο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΚΚΕ:Πολιτική Συγκέντρωση με τον Κώστα Παρασκευά

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την...

Στο Μαλεβίζι το «Δείξε μου το δρόμο»...

Μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια και τη...

ΚΚΕ:Πολιτική Συγκέντρωση με τον Κώστα Παρασκευά

Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την...

Στο Μαλεβίζι το «Δείξε μου το δρόμο»...

Μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια και τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related