Ηράκλειο:Παράδοση αντισηπτικών και ειδών προσωπικής υγιεινής για τους μαθητές της Ά τάξης των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων

Ημερομηνία:

Αντισηπτικά μαντηλάκια και gel Dettol καθώς και αντισηπτικά σπρέι και μαντηλάκια επιφανειών Dettol θα παραλάβουν τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ηρακλείου για τους μαθητές της Α΄ τάξης το επόμενο διήμερο.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την εταιρεία Reckitt Benckiser Healthcare Hellas και το προϊόν Dettol που στόχο έχει τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών την περίοδο της πανδημίας COVID-19.

Έτσι ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Προστασία Πρώτης Τάξης» παρέλαβε τα προϊόντα υγιεινής που θα μοιραστούν σε μαθητές της Α΄ τάξης των Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων.

Η παράδοση των υλικών θα πραγματοποιηθεί από το προσωπικό του Τμήματος Παιδείας και Βίου Μάθησης στους εκπροσώπους των σχολείων, αύριο Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 από την Θύρα 20 του Παγκρητίου Σταδίου (οδ. Σπύρου Μουστακλή, περιοχή Λίντο) και από τις 08:00 έως τις 14:00.

Η Πρωτοβουλία «Προστασία Πρώτης Τάξης» είναι ένα 2ετές πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Dettol, το οποίο μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και την εκπαίδευση των ίδιων των μαθητών, των δασκάλων αλλά και των γονέων, στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης των μικροβίων στην τάξη και στην ενθάρρυνση των παιδιών να υιοθετήσουν μία ρουτίνα υγιεινής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) η πρώτη κοινή...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε...

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Νίκος Καζαντζάκης» –...

Ισχυρή άνοδο 6,2%, παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2026,...

Δήμος Ηρακλείου:Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) η πρώτη κοινή...

Με ιδιαίτερη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε...

Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στο «Νίκος Καζαντζάκης» –...

Ισχυρή άνοδο 6,2%, παρουσίασε το πρώτο εξάμηνο του 2026,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γονιμότητα: η ενημέρωση δεν πρέπει να ξεκινά όταν εμφανιστεί το πρόβλημα

Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υπηρετεί τα τελευταία δέκα χρόνια...

Πού ζούνε τα πιο ευτυχισμένα Ελληνόπουλα;

Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα πρόσφατης μελέτης του ΚΕΠΕ σε...

Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η νοσταλγία δεν είναι απλώς...

Ο μεγαλύτερος αρχαίος αμπελώνας της Ελλάδας βρίσκεται στον Ψηλορείτη

Κάλυβος Μυλοποτάμου. Στέλιος Μανωλιούδης Το παρελθόν άφησε τα «χνάρια» του σε...