Ηράκλειο:Παρουσία Παπαδογιάννη και Στελεχών του Ο.Α.Κ. η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του νέου ναού του Αγίου Θεοδώρου στο Σφενδύλι

Στην πανηγυρική πρώτη Θεία Λειτουργία του νέου ναού του Αγίου Θεοδώρου στο Σφενδύλι στην περιοχή Αποσελέμη της Π.Ε.Ηρακλείου, παραβρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/2/2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Η κατασκευή του νέου ναού, ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο του έργου «ΥΔΡΕΥΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ – ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΕΛΕΜΗ».

Τον κ. Παπαδογιάννη συνόδευαν, το Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Θοδωρής Νίνος, καθώς και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων: Υδραυλικών Έργων κ. Μάρκος Πατρελάκης, Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης και Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Γιώργος Αγαπάκης καθώς και στελέχη από την Ε.Ε.Ν. Αποσελέμη.

«Αποδόθηκε στην κοινωνία και στους πιστούς, ένα οφειλόμενο έργο. Επτά περίπου χρόνια από την αποκαθήλωση των εικόνων και των ιερών της Εκκλησίας του Αγίου Θεοδώρου, στο πλαίσιο ενός εκ των σημαντικότερων Αναπτυξιακών Έργων που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, με ευθύνη του Ο.Α.Κ., το Φράγμα Αποσελέμη, ο νέος αυτός ναός του Αγίου Θεοδώρου, αποτελούσε μια ιερή υποχρέωση όλων μας να αποδοθεί στην κοινωνία», ανέφερε σε δήλωση του, ο κ. Παπαδογιάννης.

Τα επίσημα Θυρανοίξια του ναού και ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, Γεράσιμος, έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.