Ηράκλειο:Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην Παπαναστασίου

Ημερομηνία:

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Λίνα Ανδρουλάκη, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, και τον Κώστα Λιάπη, τοπικό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Νότιο Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποίησε περιοδεία χτες Πέμπτη στα καταστήματα της Παπαναστασίου.
Στο επίκεντρο ήταν το πρόσφατο έγκλημα στα Τέμπη αλλά και οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Μάρτη σε όλη τη χώρα.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ ανέδειξε την ανάγκη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με πρώτο σταθμό το νέο κάλεσμα των εργατικών σωματείων και των μαζικών φορέων του Ηρακλείου για την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11πμ στην Πλ. Ελευθερίας.
Στην περιοδεία έγινε πλούσια συζήτηση με τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες και υπαλλήλους της περιοχής με αφορμή τα οξυμένα προβλήματα λόγω της ακριβείας που συμπιέζει το εισόδημα και αναδείχτηκε μέσα από τις προτάσεις και τις πρόσφατες τροπολογίες που έφερε το ΚΚΕ στην βουλή, η ανάγκη να βγει ενισχυμένο στις επικείμενες εκλογές για να βγει ενισχυμένος και ο λαός.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Νέες παρεμβάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου για την...

Σε μια σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση...

Ηράκλειο: Δύο ανήλικοι σε σοβαρή κατάσταση στη...

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά πολύ σοβαρά ατυχήματα Δύο παιδιά νοσηλεύονται...

Ηράκλειο:Νέες παρεμβάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου για την...

Σε μια σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων με στόχο τη βελτίωση...

Ηράκλειο: Δύο ανήλικοι σε σοβαρή κατάσταση στη...

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά πολύ σοβαρά ατυχήματα Δύο παιδιά νοσηλεύονται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΒΟΑΚ: Στόχος η παράδοση των πρώτων 10 χλμ. έως το τέλος του καλοκαιριού

Στην πρόοδο των έργων για τα πρώτα 10 χιλιόμετρα...

Εορτολόγιο 17 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...