Ηράκλειο:Πληθαίνουν οι αντιδράσεις κατά του Μητροπολίτη Γεράσιμου – «Γιατί καταδικάσατε την οικογένεια, τα αδέλφια αυτής της άμοιρης κοπέλας σε τέτοιο μαρτύριο»

Αρκετές οι αντιδράσεις
Αρκετές οι αντιδράσεις για την απόφαση της Μητρόπολης να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στο τελευταίο αντίο στην 17χρονη Νικολέτα από τον Μοχό, που έχασε τη ζωή της, για την απόφαση της Μητρόπολης να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στο τελευταίο αντίο στο ανήλικο κορίτσι.

Όλο και περισσότερος κόσμος αντιδράει σε αυτή την απόφαση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κκ Γεράσιμου, με έναν κάτοικο της περιοχής με μήνυμα του να αντιτίθεται σε αυτήν…

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αναρωτιέμαι με ποιο ηθικό σθένος θα μιλήσει ο μητροπολίτης που έσωσε την εντολή αυτή για τη δύναμη της συγχώρεσης τη δύναμη της αγάπης . Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω!!!! Γιατί καταδικάσατε την οικογένεια, τα αδέλφια αυτής της άμοιρης κοπέλας σε τέτοιο μαρτύριο, Δεν τους έφτανε η τρομερή απώλεια του παιδιού τους , της αδελφής τους?.

Αντί να μεταβείτε ο ίδιος προσωπικά στη εκκλησία του Μοχού και να σταθείτε δίπλα στην οικογένειά της στο πόνο της και να προσευχηθείτε μαζί τους για τη ανάπαυση της ψυχούλας του άμοιρου κοριτσιού την καταδικάσατε να ταφεί χωρίς το στερνό αντίο από τους δικούς της τους φίλους της τους συγχωριανούς της . Είδατε τα μάτια της άμοιρης κοπέλας που στάζουν θλίψη ?.

Ο Τίμιος Σταυρός που κάθεται περήφανος στο στέρνο της δεν σας μίλησε , δεν νοιώσατε τίποτα όταν παίρνατε αυτή την άδικη , άκαρδη απόφαση χωρίς ίχνος αγάπης και συγχώρεσης για αυτό το αθώο πλάσμα που δεν πρόλαβε να ζήσει το μεγαλείο της αγάπης του γάμου της τεκνοποιίας , να ακούσει να την φωνάζουν Μάνα τα παιδιά της .

Προσωπικά δεν μπορώ να σας ξανακούσω να μιλάτε για αγάπη για συγχώρεση . Λόγια χωρίς περιεχόμενο . Έχετε τη δύναμη να ζητήσετε συγνώμη από τους ανθρώπους που προσβάλατε με την άκαρδη αυτή απόφασή σας εις βάρος της αθώας αυτής ύπαρξης ? Ο Θεός να σας λυπηθεί και να σας δείξει το δρόμο της αποκατάστασης αυτής της βάναυσης απόφασής σας . Δεν βλέπετε τα μάτια της άμοιρης Νικολέτας που σας κοιτάζουν από ψηλά με ένα πελώριο ερωτηματικό . Δεν βλέπετε το Τίμιο Σταυρό που βρίσκεται στο στήθος της να στάζει δάκρυα από την απόφασή σας? .Μη φοβάσαι ψυχούλα μου πολυαγαπημένη Νικολέτα. Δεν είσαι μόνη σου .

Τα δάκρυα και οι προσευχές των δικών σου ανθρώπων, των συγχωριανών σου, των ανθρώπων που σε γνώρισαν έστω και αργά μετά τον άδικο χαμό σου, έχουν στρώσει το δρόμο με ροδοπέταλα στη ψυχούλα σου που οδηγεί στις αγκάλες της Μάνα μας , της Υπεραγίας Θεοτόκου . Παναγία μου σε παρακαλώ, σε ικετεύω δέξου στη αγκάλη Σου την αθώα ψυχούλα της Νικολέτας μας .!!!!!!».https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.