Ηράκλειο:Πλήθος κόσμου στην εσπερίδα με θέμα «Συμβουλές Υγείας – Ευεξίας- Μακροζωίας» που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους Ηρακλειωτών πραγματοποιήθηκε η Εσπερίδα που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού με θέμα «Συμβουλές Υγείας – Ευεξίας- Μακροζωίας» τη Δευτέρα 27 Μαΐου.
Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη γιατρό Δήμητρα Τυλλιανάκη, Ολιστικό Ομοιοπαθητικό, Σύμβουλο Ιπποκρατικής υγείας στο «ΕΝ ΌΛΩ».
Η γιατρός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για το σωστό τρόπο διατροφής και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην προστασία της υγείας μας, προτάσσοντας το μήνυμα «Φάρμακό σου η Τροφή σου». Επίσης έδωσε συμβουλές για ψυχική ευεξία και γενικά προσπάθησε με διαδραστικό τρόπο και διανθισμένο με μουσική, τραγούδι, χορό και δρώμενο, να περάσει το μήνυμά της «Νους υγιής εν σώματι υγιή», καταχειροκροτούμενη από το κοινό που είχε κατακλύσει από νωρίς την αίθουσα «Καρέλλη» στο Δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω.
Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού ευχαρίστησε τη γιατρό καθώς και τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση, Μπάμπη Συμεωνίδη , Πηνελόπη Μητσακάκη και την Ομάδα «Πανευρυθμία» αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και στηρίζουν τις εκδηλώσεις

Τα σχόλια είναι κλειστά.