Ηράκλειο:Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η δεύτερη μέρα περιοδείας του Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης “ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ”!

Η πρώτη επίσκεψη έγινε νωρίς το απόγευμα στο χωριό Κλήμα, ακολούθησε επίσκεψη στο Λαγολιό, μετά στο χωριό Κισσοί, στον Καλοχωραφίτη, ενώ η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο χωριό Σκούρβουλα!

Ο Δήμαρχος, με την συνοδεία του, περιηγήθηκε στα γραφικά χωριά του Δήμου Φαιστού, τα οποία είχαν ετοιμάσει ιδιαίτερη υποδοχή με παραδοσιακά γλυκά, κεράσματα και φυσικά τσικουδιά!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να χαιρετήσει τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, και να του εκφράσει την ένθερμη υποστήριξή του στις επερχόμενες εκλογές.

Στις συγκεντρώσεις, ο δήμαρχος μίλησε για τα επιτεύγματα της θητείας του και για τα σχέδιά του για το μέλλον της περιοχής. Ο κόσμος τον χειροκροτούσε θερμά και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει την καλή δουλειά.

Ο Δήμαρχος συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου, δήλωσε: “Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη που μου δείχνετε. Είναι τιμή μου να είμαι Δήμαρχος του Δήμου Φαιστού”

Οι συγκεντρώσεις ήταν μια σημαντική στιγμή για τον δήμαρχο, καθώς έδειξαν ότι έχει την υποστήριξη του κόσμου για να συνεχίσει να κυβερνά την πόλη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.