Ηράκλειο : Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου

Ημερομηνία:

Με πλήρη διαφάνεια πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικό σύμβουλο, Στέλιο Μαυρίδη, την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου, Μαρία Πετλάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου.

Συνολικά, κατατέθηκαν πέντε προσφορές, με τον πλειοδότη του διαγωνισμού να συγκεντρώνει 79,40 μόρια και την οικονομική προσφορά του να ανέρχεται σε 38,20€ ανά μαθητή, ετησίως. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έλαβαν, κατά σειρά μοριοδότησης, 77, 72, 66 και 36 μόρια.

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για απόλυτη διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας, πραγματοποιήσαμε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για το κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στα σχολεία μας, προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών» τόνισε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Μαυρίδης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σταματάει (και επισήμως) το έργο της πρώην...

Διαμαρτυρία και συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή μετά τον αγιασμό (Στις...

Δήμος Ηρακλείου:Λαμπερή αυλαία του 3ου Φεστιβάλ των...

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου Με την πολυαναμενόμενη συναυλία...

Σταματάει (και επισήμως) το έργο της πρώην...

Διαμαρτυρία και συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή μετά τον αγιασμό (Στις...

Δήμος Ηρακλείου:Λαμπερή αυλαία του 3ου Φεστιβάλ των...

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου Με την πολυαναμενόμενη συναυλία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απάτη “μαμούθ” 40 εκατ. ευρώ κατά του Δημοσίου “εντόπισε” η Αρχή για το Ξέπλυμα

Σαράντα έξι άτομα μέσω εταιριών έλαβαν βεβαίωση επιστροφής ύψους...

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς γράφτηκε το τέλος

Και έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, πριν...

Καιρός: Έρχεται το πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό αναμένεται από το Σάββατο 12...

Κρήτη: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου – Στην κατηγορία 3 όλο το νησί

Σε αυξημένη επιφυλακή παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Κρήτη,...