Ηράκλειο : Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου

Ημερομηνία:

Με πλήρη διαφάνεια πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικό σύμβουλο, Στέλιο Μαυρίδη, την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου, Μαρία Πετλάκη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου.

Συνολικά, κατατέθηκαν πέντε προσφορές, με τον πλειοδότη του διαγωνισμού να συγκεντρώνει 79,40 μόρια και την οικονομική προσφορά του να ανέρχεται σε 38,20€ ανά μαθητή, ετησίως. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό έλαβαν, κατά σειρά μοριοδότησης, 77, 72, 66 και 36 μόρια.

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας για απόλυτη διαφάνεια και τήρηση της νομιμότητας, πραγματοποιήσαμε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για το κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Ασημίου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στα σχολεία μας, προς όφελος των μαθητών και των εκπαιδευτικών» τόνισε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γόρτυνας, δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Μαυρίδης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αντίθετος στη μεταφορά των...

Από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της...

Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και έπεσε...

Ένας 52χρονος στην Κρήτη συνελήφθη μετά από καταδίωξη -...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αντίθετος στη μεταφορά των...

Από την 1η Ιουλίου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της...

Κρήτη: Οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα και έπεσε...

Ένας 52χρονος στην Κρήτη συνελήφθη μετά από καταδίωξη -...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συλλήψεις ατόμων για κλοπές σε περιοχές της Κρήτης

Συνελήφθη αλλοδαπού κατηγορούμενος για κλοπή Συνελήφθη χθες (19.01.2026) από...

Ακρίβεια: Πλήττει καθολικά τα νοικοκυριά – Τι δείχνει έρευνα της RASS για το ΕΕΑ

Οκτώ στους δέκα πολίτες δηλώνουν ότι έχουν επηρεαστεί πολύ...

Ελληνική οικονομία: Έρχεται διπλός έλεγχος της Κομισιόν

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν ο προϋπολογισμός και το Ταμείο Ανάκαμψης...