Ηράκλειο:Προχωράει το έργο του κόμβου Αρκαλοχωρίου από την Περιφέρεια Κρήτης

Ημερομηνία:

Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Σκουλά
Στο έργο κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου και της παράκαμψης Αρκαλοχωρίου, που έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζεται ομαλά, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς.
Ο Νίκος Σκουλάς, συνοδευόμενος από το στέλεχος της υπηρεσίας που εποπτεύει το έργο Ανδρέα Φανουράκη, διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και σε δήλωσή του τόνισε: «Ξεπερνώντας ζητήματα που παρουσιάζονται σε έργα τέτοιου μεγέθους, συνεχίζουμε τις εργασίες σε ένα σημαντικό τμήμα του οδικού δικτύου του νομού μας που επηρεάζει μια μεγάλη περιοχή της ενδοχώρας.
Επιταχύνουμε ρυθμούς και με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, τη συνεργασία των τοπικών φορέων τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια, αλλά και την κατανόηση των οδηγών, σε σύντομο διάστημα, κάτοικοι και επισκέπτες θα βιώνουν μια νέα, αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία. Με ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις τους.
Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν και ξεπερνούν κάθε δυσκολία. Συνεχίζουμε!».
Υπενθυμίζεται ότι το έργο χωροθετείται δυτικά – νότιο δυτικά του Αρκαλοχωρίου και θα εξυπηρετήσει την σύνδεση του Αρκαλοχωρίου και των οικισμών της ευρύτερης περιοχής με το Ηράκλειο και την Βιάννο.
Τα έργα εκτείνονται σε μήκος 2,8 km και περιλαμβάνουν: χωματουργικές εργασίες, κατασκευή κάτω διαβάσεων, μιας άνω διάβασης, οχετών, δικτύων αποχέτευσης – Αποστράγγισης, εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτικών, σήμανσης & ασφάλισης, εργασίες ηλεκτροφωτισμού και φυτοτεχνικές εργασίες.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 12.500.000,00 €.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε πλήρη εξέλιξη οι συντηρήσεις σχολικών μονάδων...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης...

Ηράκλειο:H Παναγία στο Καρδάκι, το θαυματουργό πηγάδι,...

Η Παναγία στο Καρδάκι είναι ένα μικρό εκκλησάκι με...

Σε πλήρη εξέλιξη οι συντηρήσεις σχολικών μονάδων...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης...

Ηράκλειο:H Παναγία στο Καρδάκι, το θαυματουργό πηγάδι,...

Η Παναγία στο Καρδάκι είναι ένα μικρό εκκλησάκι με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χωροταξικό: Τι αλλάζει με το νέο ειδικό πλαίσιο για τον τουρισμό

Το Χωροταξικό για τον Τουρισμό αποτελεί ένα εθνικό σχέδιο...

Ο ΕΟΤ ενισχύει τη διεθνή προβολή της Κρήτης μέσω του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV

Τηλεοπτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και...

Στο νοσκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είχε ατύχημα με το ποδήλατο

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανιών μετέβη τη Δευτέρα...