Ηράκλειο: Προειδοποιεί το Λιμεναρχείο για ισχυρούς ανέμους

Ημερομηνία:

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει τους πολίτες για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν αύριο Δευτέρα.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Το Λιμεναρχείο καλεί τους ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή του Ηρακλείου να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης των σκαφών τους.

Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.

Ρυμουλκά – ναυαγοσωστικά – αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Παράλληλα έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Δεν αρκεί μόνο η θέληση… Πώς θα...

Μιλάει στην «Π» και στο patris.gr, η διευθύντρια ΕΣΥ...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Δεν αρκεί μόνο η θέληση… Πώς θα...

Μιλάει στην «Π» και στο patris.gr, η διευθύντρια ΕΣΥ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 16 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών για την έλευση της Παναγίας Σουμελά στο Ρέθυμνο

24–29 Οκτωβρίου 2026 Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ανακοινώνει...