Στο Ηράκλειο η προεκλογική αυλαία του Ανδρουλάκη – Δείτε ζωντανά

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προεκλογική ομιλία πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στο Ηράκλειο η προεκλογική αυλαία του Ανδρουλάκη – Δείτε ζωντανά

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στους πολίτες του Ηρακλείου, αφού νωρίτερα πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη.

Δείτε ζωντανά την ομιλία:

Το κυριότερα σημεία της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη

«Εδώ στο ιστορικό κάστρο της δημοκρατικής παράταξης συναντάται σήμερα η μνήμη με την ελπίδα» είπε ξεκινώντας την τελευταία του προεκλογική ομιλία από το Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Την Κυριακή το βράδυ 25 Ιουνίου σας δεσμεύομαι ότι ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Εδώ από το δημοκρατικό Ηράκλειο καλώ κάθε πατριώτη, κάθε προοδευτικό, κάθε δημοκράτη, ότι κόμμα κι αν ψήφισε στις 21 Μαϊου να εμπιστευτεί το κίνημά μας, σε αυτή τη νέα πορεία, στην ανανέωση, στην αξιοπρέπεια, στην προοπτική. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό με μπροστάρη τη νέα γενιά, με μπροστάρη τον ελληνικό λαό, γυρνάμε σελίδα, ξαναγινόμαστε πρωταγωνιστές» είπε σε άλλο σημείο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σήμερα είναι ημέρα μνήμης, καθώς πέρασαν 25 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή μας, Ανδρέα Παπανδρέου. Του Ανδρέα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο ο ελληνικό λαός. Του πολιτικού που σφράγισε όσο κανένας άλλος την ιστορία της πατρίδας μας. Που αγωνίστηκε για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Εγγυήθηκε την προκοπή όλων των Ελλήνων. Είναι ο πιο γνωστός Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πέρα από τα όρια της Ευρώπης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.