Ηράκλειο: Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την αστυνομία για να εκβιάσει επιχειρηματία 26χρονος Βρετανός

Ημερομηνία:

Την αστυνομία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένας Βρετανός 26 ετών προκειμένου να εκβιάσει επιχειρηματία στην παραλιακή περιοχή Αμμουδάρα του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Ο 26χρονος επισκέφτηκε το μπαρ που διατηρεί ο 47χρονος επιχειρηματίας και την άλλη μέρα το πρωί κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου τον 27χρονο σερβιτόρο του μαγαζιού για εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών, αλλά και τον 47χρονο επιχειρηματία, ο όποιος, σύμφωνα με την καταγγελία του Βρετανού δεν έπραξε τα δέοντα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τόσο το σερβιτόρο όσο και τον επιχειρηματία, ωστόσο όπως είπε ο 47χρονος στους αστυνομικούς, ο Βρετανός του έστελνε απειλητικά μηνύματα στο messenger απαιτώντας του 5.000 ευρώ προκειμένου να αποσύρει την καταγγελία.

Έτσι οι αστυνομικοί προσημείωσαν το ποσό των 1.500 ευρώ και μετά από ραντεβού που κλείστηκε ανάμεσα σε επιχειρηματία και Βρετανό, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στις Αρχάνες: Θρήνος για τον Γιάννη...

Θλίψη κι οργή για τον βίαιο θάνατό του Ανείπωτος ο...

Νέα τροπή με τον θάνατο βρέφους στο...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 18μηνου κοριτσιού...

Τραγωδία στις Αρχάνες: Θρήνος για τον Γιάννη...

Θλίψη κι οργή για τον βίαιο θάνατό του Ανείπωτος ο...

Νέα τροπή με τον θάνατο βρέφους στο...

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 18μηνου κοριτσιού...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγωδία στις Αρχάνες: Θρήνος για τον Γιάννη που “έσβησε” στην άσφαλτο

Θλίψη κι οργή για τον βίαιο θάνατό του Ανείπωτος ο...

Εορτολόγιο 14 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα – Ο Προφήτης που τιμάται

Σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Τουρισμός, πολιτισμός και υποδομές: Το τρίπτυχο της επόμενης ημέρας

Η κλιματική κρίση, οι υποδομές και η σύνδεση με...