Ηράκλειο : Ψηφιακός μετασχηματισμός, βιομηχανία και εξαγωγές στο επίκεντρο της συνεργασίας ΣΕΒΠΗ-ΣΕΒ

Κοινή εκδήλωση διοργανώνεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου για τις αλλαγές και προκλήσεις στη λειτουργία των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της «Βιομηχανίας 4.0»

Ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση, με θέμα τις αλλαγές και προκλήσεις που φέρνει στη λειτουργία των επιχειρήσεων η «Βιομηχανία 4.0/Industry 4.0». Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κος Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΠΗ, κος Λευτέρης Αντωνακάκης, και ο κος Ευτύχιος Βασιλάκης, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ και Πρόεδρος της AEGEAN & Olympic Air.

Στη συζήτηση που θα συντονίσει ο κος Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής, ΣΕΒ, θα μιλήσουν ειδικότερα:
• ο κος Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, για τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού για την Ελληνική οικονομία.
• ο Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, για τις προοπτικές ανάπτυξης της βιομηχανίας στη χώρα.
• ο κος Αντώνης Καράτζης, Πρόεδρος & CEO της ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, για τις ειδικότερες προκλήσεις για τη βιομηχανία της Κρήτης.
• ο κος Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, για τη δυναμική και τις προοπτικές των Ελληνικών εξαγωγών
• η Δρ. Φαίη Μακαντάση, Research Analyst της διαΝΕΟσις, για τις εξαγωγές ως εργαλείο εξόδου από την κρίση, και
• ο κος Τηλέμαχος Γεωργάκης, Διευθυντής Εμπορικής Τραπεζικής της ALPHA BANK για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στις επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12:30-15:30 στην Αίθουσα Καστελλάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

Τα σχόλια είναι κλειστά.