Ηράκλειο: Πυροβολισμός για προσωπικές διαφορές

Ηράκλειο: Πυροβολισμός για προσωπικές διαφορές

Με στόχο να πυροβολήσει τον 27χρονο, με τον οποίον τους χωρίζουν προσωπικές και οικονομικές διαφορές, βγήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 28χρονος άντρας στο Ηράκλειο.

Εντόπισε τον 27χρονο έξω από ταχυφαγείο στην περιοχή του Κατσαμπά και, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του, τον βρήκε να περπατάει στην οδό Κανάρη και τον πυροβόλησε στο πόδι.

Η σφαίρα πέρασε διαμπερώς το αριστερό γόνατο του 27χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στα ίχνη του 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη κοντά στο σπίτι του και μάλιστα παρέδωσε στις αρχές και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 28χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία στο παρελθόν. Μεταξύ άλλων, το 2021 είχε απειλήσει τη μητέρα του με καραμπίνα, το 2019 είχε συλληφθεί σε συμπλοκή στην οποία είχε χρησιμοποιήσει σιδηρογροθιά και σε άλλη περίπτωση είχε κακοποιήσει τη σύντροφό του.

Την αστυνομία όμως έχει απασχολήσει στο παρελθόν και το θύμα, καθώς το 2019 είχε εμπλακεί σε ένα ακόμα αιματηρό επεισόδιο.ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.