Ηράκλειο: “Αλλαγή απόφασης για την λαϊκή αγορά της Αλικαρνασσού”

Ημερομηνία:

Την αλλαγή της απόφασης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αφορά στην χωροθέτηση της πρώτης μόνιμης δημοτικής αγοράς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρακλείου αναδεικνύει ο Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως είναι γνωστό, η χωροθέτηση της συγκεκριμένης λαϊκής αγοράς είχε λάβει τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις 14 Ιουνίου 2019, ενώ ο Δήμος Ηρακλείου έχει ήδη προχωρήσει σε εργασίες προετοιμασίας του ακινήτου αλλά και έργα για την τήρησή των απαραίτητων όρων ασφαλείας που έθετε η διοίκηση των φυλακών. Ωστόσο, ενώ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε συναινέσει στην σχετική απόφαση στις 18 Ιουνίου του 2019, με νεότερη γνωμάτευσή του, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, απέρριψε την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηρακλείου.

«Πρόκειται για μια απόφαση που αιφνιδιάζει, ανατρέπει τον σχεδιασμό του Δήμου Ηρακλείου ενώ ταυτόχρονα κλονίζει την αξιοπιστία της κεντρικής διοίκησης, που άλλα αποφασίζει το 2019 και άλλα το 2020». Αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτή η παλινωδία δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, γι’ αυτό και καλώ τον αρμόδιο Υπουργό να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και να απαντήσει στο εάν τελικά συναινεί ή όχι, στην εγκατάσταση μόνιμης δημοτικής αγοράς στο συγκεκριμένο ακίνητο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...