Ηράκλειο:Ρεσιτάλ “Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ» στις Αρχάνες στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης.

Ημερομηνία:

Από το διεθνώς γνωστό “Piano Duo Antothesis”, με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες.

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κρήτης» της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δημήτρης Καρύδης και o Πέτρος Μόσχος, το διεθνώς αναγνωρισμένο πιανιστικό ντούο, Piano Duo Antithesis, παρουσιάζουν ένα ρεσιτάλ για δύο πιάνα σε ένα πρόγραμμα που «παντρεύει» την κλασική με την τζαζ μουσική, άκρως δεξιοτεχνικό και εντυπωσιακό.

Πρόκειται για μια ακόμη συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί και συγκεκριμένα στο Δήμο Αρχανών -Αστερουσίων, στο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αρχανών αύριο Σάββατο 27 Αυγούστου στις 9:00 μμ. και με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες.

Θα ακουστούν σημαντικά έργα σε ρυθμούς της Αμερικάνικης ηπείρου (Blues, Latin, Samba, Tango, Rag και άλλων) των Bolcom, Bennett, Milhaud, Bejerano, Piazzolla κ.α.

Το πιανιστικό ντούο Piano Duo Antithesis, έχει βραβευθεί σε σχεδόν όλους του Διεθνείς Διαγωνισμούς Piano Duo ανά τον κόσμο και έχει δώσει συναυλίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, τις Η.Π.Α, Καναδά, Βενεζουέλα και Ισραήλ. Έχει συμμετάσχει σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και έχει συμπράξει με σημαντικές ορχήστρες διεθνώς.

Έχει χαρακτηριστεί ως ένα «piano duo» με μοναδικό συγχρονισμό, σπάνια μουσικότητα, και λαμπερή τεχνική !
Η συναυλία περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κρήτης που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Θα πραγματοποιηθεί με τη υποστήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

www.duoantithesis.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στον καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας Στέφανο Κακλαμάνη προτείνεται...

Ομόφωνα αποδεκτή η εισήγηση του Αλέξη Καλοκαιρινού από την...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Στον καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας Στέφανο Κακλαμάνη προτείνεται...

Ομόφωνα αποδεκτή η εισήγηση του Αλέξη Καλοκαιρινού από την...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φρίκη στο Κιάτο: Μηχάνημα εργοστασίου «έγδαρε» το κεφάλι 40χρονης εργαζόμενης

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο Κιάτο, όπου μηχάνημα...

ΔΕΗ: Φέρνει τη δυναμική τιμολόγηση ρεύματος και στα νοικοκυριά με έξυπνο μετρητή

Δυναμική τιμολόγηση σύμφωνα με τις ωριαίες διακυμάνσεις της αγοράς...

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: «Κάθε βήμα και ένα πρόβλημα» για παιδιά και γονείς

Η καθημερινότητα για δύο μητέρες παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες,...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος

Οι δικαιούχοι αγρότες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους...