Ηράκλειο:Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου.Επιτόπια επίσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

Ημερομηνία:

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρακλείου. Χρειάστηκε απεγκλωβισμός οικογενειών και ποιμνιοστασίων. Επιτόπια επίσκεψη του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.
Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου όπου χρειάστηκε η επέμβαση μηχανημάτων εκχιονισμού μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μαρίνο Παττακό και στελέχη της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, βρέθηκε στις Ασίτες όπου χρειάστηκε συνολικά σε πέντε (5) περιπτώσεις ,η επέμβαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων που οδηγούν σε σπίτια και ποιμνιοστάσια που βρίσκονται έξω από τους οικισμούς των Ασιτών. Οι τρείς (3) περιπτώσεις αφορούσαν σε οικογένειες που είχαν αποκλειστεί χωρίς όμως να κινδυνεύουν, και οι δυο (2) σε ποιμνιοστάσια τα οποία έπρεπε να προσεγγίσουν οι κτηνοτρόφοι για να ταΐσουν τα κοπάδια τους.
Ο Δήμαρχος είχε συνομιλία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Πάνω και Κάτω Ασιτών καθώς και με δημότες οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα μικρής έκτασης προβλήματα που δημιούργησε στην περιοχή η χιονόπτωση αλλά και για την επιτυχή επέμβαση του προσωπικού πολιτικής προστασίας στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους χειριστές των μηχανημάτων καθώς και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και διαβεβαίωσε ότι όλος ο μηχανισμός παραμένει σε ετοιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Η Κοινωνική Εργασία στο προσκήνιο: Προκλήσεις, συνεργασία...

Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την...

Επίσκεψη από τους μαθητές του 6ου Δημοτικού...

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του...

«Η Κοινωνική Εργασία στο προσκήνιο: Προκλήσεις, συνεργασία...

Με ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την...

Επίσκεψη από τους μαθητές του 6ου Δημοτικού...

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Σύλληψη 20χρονου για επικίνδυνη οδήγηση

Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη οδήγηση Συνελήφθη χθες (04.06.2026) βραδινές ώρες...

Η Κρητική Διατροφή ως τρόπος ζωής στα σχολεία της Κρήτης

Τα αποτελέσματα μιας πρωτοποριακής εκπαιδευτικής παρέμβασης για την εισαγωγή...