Ηράκλειο:Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της λειψυδρίας κηρύχθηκε ο Δήμος Γόρτυνας

Ημερομηνία:

Την κήρυξη του Δήμου Γόρτυνας σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών που ενδέχεται να προκύψουν εξαιτίας των φαινομένων λειψυδρίας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου. Είχε προηγηθεί η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον Δήμο Γόρτυνας, με σκοπό ο Δήμος να είναι σε θέση να αξιοποιήσει κάθε μέσο και να αποκτήσει την ευελιξία ώστε να κινηθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της λειψυδρίας.

«Όλοι οι Δήμοι της Κρήτης και οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες, εξαιτίας της παρατεταμένης ανομβρίας. Υποβάλαμε αυτό το αίτημα προκειμένου όχι μόνο να αναδείξουμε το πρόβλημα, αλλά και να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που μας δίνει η νομοθεσία, ώστε να κινηθούμε πιο γρήγορα και να διεκδικήσουμε ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις. Χρειαζόμαστε περισσότερες γεωτρήσεις, πιο σύγχρονο εξοπλισμό, άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε» τόνισε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...