Ηράκλειο:Σε συνεχή εγρήγορση η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Επιτόπιες επισκέψεις Μενέλαου Μποκέα
Αναγγελία στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στην παραγωγή

Σε συνεχή εγρήγορση βρίσκεται το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρήτη. Επί ποδός βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία, τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου, αλλά και ιδιώτες εθελοντές, προκειμένου να συνδράμουν όπου είναι απαραίτητο, με το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Πετούση.

Σε εγρήγορση βρίσκονται και τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑΜ υπό το συντονισμό του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Επιχείρησης, Τασου Λιαδάκη και Γιάννη Βάμβουκα αντίστοιχα.

Με τα ποσοστά βροχής να είναι ιδιαίτερα υψηλά και στο Μαλεβίζι, από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας προχώρησε σε επιτόπιες επισκέψεις σε αρκετά σημεία της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να συνομιλήσει με κατοίκους. Μαζί του βρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετούσης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης.

Την ίδια στιγμή με μέριμνα του Αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα Μιχάλη Αλμπαντάκη, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου προχώρησε σε αναγγελία προς τον ΕΛΓΑ, σχετικά με τις ζημιές στην παραγωγή.
Έτσι, κλιμάκιο του ΕΛΓΑ αναμένεται νωρίς αύριο το πρωί στο Μαλεβίζι προκειμένου, σε συνεργασία με τους Γεωπόνους του Δήμου, να προχωρήσει σε αυτοψία και να εκτιμήσει το εύρος της ζημιάς. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην ελαιοπαραγωγή και τα εσπεριδοειδή, κυρίως στις περιοχές της Ρογδιάς, του Μαράθου και του Φόδελε.

Με την κακοκαιρία στην Κρήτη να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαλεβιζίου συστήνει στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να αποφεύγουν να διασχίσουν χειμάρρους και ρέματα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εκλογές δικηγόρων: η Κατερίνα Κοσμαδάκη πρώτη γυναίκα...

Έλαβε 328 ψήφους έναντι 311 που πήρε ο απερχόμενος...

Προσωρινό «λουκέτο» για τα μεγάλα αεροσκάφη στο...

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε το κλείσιμο του...

Εκλογές δικηγόρων: η Κατερίνα Κοσμαδάκη πρώτη γυναίκα...

Έλαβε 328 ψήφους έναντι 311 που πήρε ο απερχόμενος...

Προσωρινό «λουκέτο» για τα μεγάλα αεροσκάφη στο...

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε το κλείσιμο του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λάρισα: Ένταση και χημικά στα αγροτικά μπλόκα – Σήκωσαν στα χέρια οχήματα της Αστυνομίας

Σε κλίμα έντασης στήνονται τα μπλόκα των αγροτών, επεισόδια...

Ηράκλειο και Χανιά κέρδισαν το τουριστικό στοίχημα του Οκτωβρίου

Στην Κρήτη, με 5,6 εκατ. επιβάτες και άνοδο 5,2%...

Σε εφαρμογή από αύριο 1η Δεκεμβρίου η υποχρέωση αποδοχής πληρωμών μέσω IRIS στις συναλλαγές με ιδιώτες

Η μη συμμόρφωση επιχειρήσεων με την υποχρέωση αποδοχής πληρωμών...