Ηράκλειο:ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Εργαλεία Social & Digital Media Marketing» από το Εμπορικό Επιμελητήριο

Νέο Τμήμα – Έναρξη 26/04/2023
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – social media – έχουν γίνει απαραίτητα πλέον για την επιβίωση μιας επιχείρησης. Μέσω αυτών, η προσέγγιση των πελατών είναι δυνατή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου «Εργαλεία Social & Digital Media Marketing» που διοργανώνει, με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΛΕΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να χρησιμοποιούν σωστά αυτά τα απαραίτητα εργαλεία, πως να μεγιστοποιούν τη σχέση κόστους και απόδοσης σε διαφημιστικές τους καμπάνιες και θ΄ αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο πελατολόγιο, με το οποίο μέχρι χθες δεν είχαν επαφή.
Όλοι οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είναι σε θέση να οργανώνουν και να προγραμματίζουν τις δικές τους προωθητικές ενέργειες μέσω των social media, καθώς και να μετράνε την απόδοση τους.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται δια ζώσης σε αίθουσα ή εξ αποστάσεως, μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη marketing και διαφημιστικών εταιριών, καθώς και σε υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων. Απευθύνεται επίσης, σε όσους αναζητούν τρόπους να προωθήσουν τα προϊόντα τους με μικρό κόστος, αξιοποιώντας τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Όλα τα μαθήματα θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες την επόμενη ημέρα.
Ενότητες σεμιναρίου:
Facebook / Instagram ή αλλιώς “Meta”
o Δημιουργία Business προφίλ για τη διαχείριση των σελίδων Facebook / Instagram και των διαφημιστικών σας λογαριασμών
o Δημιουργία διαφημίσεων στο Facebook και το Instagram
• Δημιουργία Κοινών
• Δημιουργία Pixel για καλύτερη μέτρηση της απόδοσης
• Δημιουργία αναφορών

Google Ads – Δημιουργία διαφημίσεων
o Δημιουργία λεκτικών διαφημίσεων στην αναζήτηση της Google
o Δημιουργία διαφημιστικών banner για προβολή στις διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την Google, στο email, Youtube κτλ.
o Προώθηση ενός διαφημιστικού spot στο Youtube.

Δημιουργία διαφημιστικών banner με χρήση online πλατφόρμας:
o Banner για δημοσιεύσεις Facebook – Instagram
o Banner για Story Facebook – Instagram
o Banner για διαφήμιση στη Google

Το κόστος* του προγράμματος είναι 90€ ανά συμμετοχή
*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, AMEA, φοιτητές, ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.
Διάρκεια σεμιναρίου: 12 διδακτικές ώρες.
Χρόνος διεξαγωγής: Τετάρτη 26/04, Παρασκευή 28/04 και Τετάρτη 03/05.
Ώρες: 18:00-21:15.
Εισηγητής: Ο Γιάννης Λιναρδάκης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, ενώ ασχολείται με τον τομέα του e-promotion συνεργαζόμενος με πλήθος επιχειρήσεων. Επίσης ως εισηγητής από το 2014 έχει διδάξει σε πλήθος σεμιναρίων ενότητες που αφορούν χειρισμό Η-Υ αλλά και χρήση εργαλείων social media marketing. Σήμερα, εργάζεται ως υπεύθυνος ΙΤ στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Πληροφορίες: Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302735 & 244035 κ. Κυριάκος Λεονταράκης, email: leontarakis@katartisi.gr, info@katartisi.gr από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.