Ηράκλειο:Σεμινάριο Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ) και Ενσυναίσθηση από το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ημερομηνία:

Έναρξη 18/06/2024
Ένα νέο σεμινάριο για όσους θέλουν να καλλιεργήσουν δεξιότητες συναισθηματικής νοημοσύνης και ενσυναίσθησης για να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις στο αντικείμενο και παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα ν΄ αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση της αξίας της συναισθηματικής νοημοσύνης και της ενσυναίσθησης μέσα από πρακτικές συμβουλές και εξάσκηση.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να γίνει δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως, μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τους ορισμούς της συναισθηματικής νοημοσύνης(ΕQ) και της ενσυναίσθησης, η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης των συμμετεχόντων σε επίπεδο συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) και ενσυναίσθησης, η υιοθέτηση και εφαρμογή της ενσυναίσθησης και η σταδιακή ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) και ενσυναίσθησης.
Ενότητες σεμιναρίου:

• Έχω ενσυναίσθηση;
• Πώς η ενσυναίσθηση «δουλεύει» στο μυαλό μας;
• Ενσυναίσθηση και επικοινωνία
• Εξοικείωση με τη θεωρία της ενσυναίσθησης στον εργασιακό χώρο και στην προσωπική μας ζωή.
• Εξοικείωση με τις τεχνικές που βοηθούν στην εφαρμογή της ενσυναίσθησης.
• Κατανόηση των πλεονεκτημάτων της υιοθέτησης της ενσυναίσθησης
Διάρκεια σεμιναρίου: 12 διδακτικές ώρες, Τρίτη 18/06, Τετάρτη 19/06 και Παρασκευή 21/06 και ώρα 18:00μμ- 21:15μμ
Το κόστος είναι 110€ ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Εισηγήτρια: Σοφία Κορναράκη, HR Professional, MSc, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Coach. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και εισήγηση σεμιναρίων, έχει συντάξει άρθρα σχετικά με το θέμα στο περιοδικό ΗR Professional Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing, Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Όμορφες παρτίδες σκακιού στα «16α Φραγκιαδάκεια»

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν στο Κουτουλουφάρι. Σε ιδιαίτερα...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 21...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγριμανάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Όμορφες παρτίδες σκακιού στα «16α Φραγκιαδάκεια»

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν στο Κουτουλουφάρι. Σε ιδιαίτερα...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 21...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγριμανάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Oxford Economics: Ωφελημένη τουριστικά η Ελλάδα από τον πόλεμο

Περί τα 28 εκατ. ταξίδια από τη Μέση Ανατολή...

Αρχαία μυστικά: Δύο αγγεία αποκαλύπτουν τον ρόλο του ψαρέματος στη Μυκηναϊκή κοινωνία

Από τη Νάξο έως τον Κύνο: Τα αρχαιολογικά ευρήματα-κλειδιά Για...

Η Ισπανία θα μειώσει τον ΦΠΑ στα καύσιμα στο 10% λόγω του πολέμου στο Ιράν

Όπως μετέδωσε ο ραδιοσταθμός SER. Η Ισπανία θα μειώσει σήμερα...

Το Ευαγγέλιο στα σόσιαλ μίντια που «έκαψε» τον πασίγνωστο γκαλερίστα

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης «κατέβασε» το βίντεο κακήν κακώς, αλλά...