Ηράκλειο:Σεμινάριο Συναισθηματική Νοημοσύνη (EQ) και Ενσυναίσθηση από το Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ημερομηνία:

Έναρξη 18/06/2024
Ένα νέο σεμινάριο για όσους θέλουν να καλλιεργήσουν δεξιότητες συναισθηματικής νοημοσύνης και ενσυναίσθησης για να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις στο αντικείμενο και παρέχει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα ν΄ αναπτύξει μια βαθύτερη κατανόηση της αξίας της συναισθηματικής νοημοσύνης και της ενσυναίσθησης μέσα από πρακτικές συμβουλές και εξάσκηση.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να γίνει δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως, μέσω σύγχρονης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τους ορισμούς της συναισθηματικής νοημοσύνης(ΕQ) και της ενσυναίσθησης, η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης των συμμετεχόντων σε επίπεδο συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) και ενσυναίσθησης, η υιοθέτηση και εφαρμογή της ενσυναίσθησης και η σταδιακή ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης (EQ) και ενσυναίσθησης.
Ενότητες σεμιναρίου:

• Έχω ενσυναίσθηση;
• Πώς η ενσυναίσθηση «δουλεύει» στο μυαλό μας;
• Ενσυναίσθηση και επικοινωνία
• Εξοικείωση με τη θεωρία της ενσυναίσθησης στον εργασιακό χώρο και στην προσωπική μας ζωή.
• Εξοικείωση με τις τεχνικές που βοηθούν στην εφαρμογή της ενσυναίσθησης.
• Κατανόηση των πλεονεκτημάτων της υιοθέτησης της ενσυναίσθησης
Διάρκεια σεμιναρίου: 12 διδακτικές ώρες, Τρίτη 18/06, Τετάρτη 19/06 και Παρασκευή 21/06 και ώρα 18:00μμ- 21:15μμ
Το κόστος είναι 110€ ανά συμμετοχή.

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.
Εισηγήτρια: Σοφία Κορναράκη, HR Professional, MSc, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και Coach. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρίας στον Ξενοδοχειακό Χώρο. Ξεκίνησε τον επαγγελματικό της βίο υπηρετώντας για 7 έτη οικονομικά τμήματα μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και τα τελευταία 5 έτη ασχολείται με τον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα είναι HR Manager στο ξενοδοχείο Candia Maris, μέλος του Metaxa Hospitality Group. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και εισήγηση σεμιναρίων, έχει συντάξει άρθρα σχετικά με το θέμα στο περιοδικό ΗR Professional Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Accouning and Auditing, Certificate σε Coaching και Human Resources Management, καθώς επίσης πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλέφωνο 2810-302600 info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 14:00 μ.μ και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Διάκριση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό...

Στο επίκεντρο το στεγαστικό πρόβλημα του σεισμόπληκτου 1ου Δημοτικού...

Μήνυμα προς την ελληνική κοινότητα των Βρυξελλών...

Μήνυμα για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου έστειλε...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Διάκριση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό...

Στο επίκεντρο το στεγαστικό πρόβλημα του σεισμόπληκτου 1ου Δημοτικού...

Μήνυμα προς την ελληνική κοινότητα των Βρυξελλών...

Μήνυμα για την επέτειο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου έστειλε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών επιθεώρησε τις ζημιές από την κακοκαιρία στον Μυλοπόταμο

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών στο Δήμο Μυλοποτάμου - Επίσπευση...

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος των Διαλέξεων Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο

Διαλέξεις Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Ρέθυμνο · ...

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η αναφορά στο τουρκολιβυκό μνημόνιο, τα μηνύματα σε Αγκυρα – Τρίπολη

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε χάρτη επί του οποίου αποτυπώνονται τόσο...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια: Σε εξέλιξη η 24ωρη απεργία των λιμενεργατών σε 21 χώρες

Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Δράσης...