Ηράκλειο:Σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμό κρασιών για την Ένωση Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Η Ένωση Ηρακλείου σταθερά προσηλωμένη στο στόχο της και στο σκοπό της που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη των κρητικών προϊόντων και την στήριξη των κρητικών παραγωγών, κατάφερε μόλις σε ένα χρόνο να κάνει το Οινοποιείο της Οργάνωσης να βρει τη θέση που του αξίζει.

Επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας, είναι η βράβευση των κρασιών της στον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού το DECANTER WORLD WINE AWARDS με τα αποτελέσματα να την βρίσκουν με τρία μετάλλια, δύο αργυρά και ένα χάλκινο.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα κρασιά που βραβεύτηκαν είναι από τοπικές γηγενείς ποικιλίες, το λιάτικο, το θραψαθήρι και το βιδιανό, και όχι από ξενόφερτες δείχνοντας την ξεκάθαρη θέση της Οργάνωσης να στηρίξει τον Κρητικό αμπελώνα.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι, η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ συγκαταλέγεται με βάση την βαθμολογία που απέσπασαν τα κρασιά της, στα τρία καλύτερα οινοποιεία της Κρήτης και δεσμεύεται ότι, θα συνεχίσει απρόσκοπτα να στηρίζει την Κρήτη και δεν θα υποκύψει σε ευκαιριακές τακτικές φέρνοντας κρασιά από το εξωτερικό όπως έγινε και συνεχίζει να γίνεται, μόνο και μόνο για το κέρδος, τακτικές που δυστυχώς βλάπτουν βάναυσα το εισόδημα του κρητικού αμπελουργού και βάζουν σε κίνδυνο τον κρητικό αμπελώνα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Δήμος Μαλεβιζίου : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...

Κρήτη: Το Σπήλαιο του Σάρχου άνοιξε… όχι...

Η δύναμη του νερού επανέφερε στη ζωή έναν μοναδικό...

Δήμος Μαλεβιζίου : Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΟΠΕΚΑ: Ποιοι δικαιούνται υποτροφίες 1.000 ευρώ μετά τις Πανελλήνιες

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα βραβείων χρηματικής...

Η τρίτη ηλικία αλλάζει – και δεν αρχίζει στα 65

Η σύγχρονη Γηριατρική δεν αντιμετωπίζει τη γήρανση απλώς ως...