Ηράκλειο: Σήμερα η δίκη για τον ξυλοδαρμό διασώστη του ΕΚΑΒ

Ημερομηνία:

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο «θερμόαιμοι» νεαροί που τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου ξυλοκόπησαν άγρια έναν διασώστη του ΕΚΑΒ κι ένα ακόμα άτομο στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί πριν από δύο βδομάδες περίπου ωστόσο επειδή δεν υπήρχαν μέσα στην δικογραφία τα πορίσματα του ιατροδικαστή η πρόεδρος του Δικαστηρίου αποφάσισε να αναβληθεί η εκδίκαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα δικαστήρια σήμερα αναμένεται να βρεθούν τόσο οι δράστες, ηλικίας 22 και 23 χρόνων, που κατηγορούνται για πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή αλλά και τα θύματα, μεταξύ αυτών ο 46χρονος διασώστης.

Στο πλευρό του διασώστη θα βρίσκονται και οι συνάδελφοί του καθώς έχει κηρυχθεί τετράωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Εξιτήριο για το 46χρονο με τα προβλήματα υγείας να… παραμένουν

Εξιτήριο έλαβε ο 46χρονος διασώστης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Από την πρώτη στιγμή τα τραύματά του κρίθηκαν σοβαρά ενώ ακόμα και τώρα φαίνεται πως έχει να διανύσει πολύ δρόμο για την αποκατάστασή τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άτυχος 46χρονος από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ρήξη τυμπάνου με αποτέλεσμα να έχει χάσει την ακοή του από το ένα αυτί.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αυτί ενώ παράλληλα θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην γνάθο και τα δόντια.

Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού

Το απίστευτο περιστατικό βαρβαρότητας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο,

Οι δύο νεαροί πέρασαν από το γραφείο διασωστών του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Αλικαρνασσού, και χωρίς λόγο και αιτία να «ξέσαπσαν» στο σταθμευμένο ασθενοφόρο αλλά και σε παρακείμενα οχήματα.

Ο 46χρνος διασώστης ακούγοντας την φασαρία βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε τους νεαρούς να τα κάνουν… λίμπα. Τους ζήτησε τον λόγο και εκείνοι του απάντησαν με μπουνιές και κλωτσιές.

Μάλιστα, πριν το συγκεκριμένο γεγονός οι δύο δράστες φαίνεται πως είχαν επιτεθεί σε έναν αλλοδαπό, ο οποίος και προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους ενώ νωρίτερα είχαν επιτεθεί και σε δύο άλλους φοιτητές.

cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Ηράκλειο:Ξεκινά αύριο Παρασκευή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού,...

Η σκηνή στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι είναι έτοιμη...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Ηράκλειο:Ξεκινά αύριο Παρασκευή η μεγάλη γιορτή πολιτισμού,...

Η σκηνή στην πλατεία Κατσαμάνη στο Γάζι είναι έτοιμη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...