Ηράκλειο: Σήμερα οι απολογίες για τη σωματεμπορία 25χρονης

Ηράκλειο: Σήμερα οι απολογίες για τη σωματεμπορία 25χρονης. Σήμερα θα απολογηθούν στο δικαστικό μέγαρο τα τέσσερα μέλη της…

Σήμερα θα απολογηθούν στο δικαστικό μέγαρο τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που έφεραν μία 25χρονη από την Αθήνα στο Ηράκλειο με πρόσχημα τον γάμο και την εξέδιδαν.

Πρόκειται για τον 35χρονο «σύντροφο» του θύματος, την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του αλλά και 29χρονο φίλο της που συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές.

Ο εισαγγελέας τους έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για σωματεμπορία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση ενώ επιπλέον ο 35χρονος κατηγορείται και για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Οι τέσσερις, αλλοδαποί Βουλγαρικής υπηκοότητας,φαίνεται ότι είχαν στήσει “επιχείρηση” σωματεμπορίας, σε βάρος της 25χρονης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 35χρονος μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς (29χρονο, 55χρονη και 32χρονη) από κοινού, εξανάγκαζαν 25χρονη αλλοδαπή (παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα) να εκδίδεται και να επαιτεί, με την απειλή και χρήση βίας απειλώντας την ταυτόχρονα κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, προσποριζόμενοι τα οικονομικά οφέλη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.