Ηράκλειο: Σοκ για την υπόθεση σωματεμπορίας εις βάρος 25χρονης

Ηράκλειο: Σοκ για την υπόθεση σωματεμπορίας εις βάρος 25χρονης. Εφιάλτη ζούσε μία 25χρονη Βουλγαρικής καταγωγής στο Ηράκλειο…

Εφιάλτη ζούσε μία 25χρονη Βουλγαρικής καταγωγής στο Ηράκλειο, αφού ο σύντροφος της μαζί με συγγενείς του την εξέδιδαν.

Πρόκειται για τον 35χρονο «σύντροφο» του θύματος, την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του αλλά και 29χρονο φίλο της που συνελήφθησαν.

Χθες το μεσημέρι, οι άνδρες της Αστυνομίας, μετέβησαν στο σπίτι όπου έμεναν και οι τέσσερις αλλοδαποί και προέβησαν στη σύλληψη τους με την κατηγορία για σωματεμπορία κατά συναυτουργία.

Οι τέσσερις, αλλοδαποί Βουλγαρικής υπηκοότητας,φαίνεται ότι είχαν στήσει “επιχείρηση” σωματεμπορίας, σε βάρος της 25χρονης.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 35χρονος μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς (29χρονο, 55χρονη και 32χρονη) από κοινού, εξανάγκαζαν 25χρονη αλλοδαπή (παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα) να εκδίδεται και να επαιτεί, με την απειλή και χρήση βίας απειλώντας την ταυτόχρονα κατά της ζωής της και της σωματικής της ακεραιότητας, προσποριζόμενοι τα οικονομικά οφέλη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.