Ηράκλειο:Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο στο κεφάλι

Κι ενώ συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες που ο 29χρονος δίνει μάχη ζωής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
Την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, πέρασε πριν από λίγο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο 22χρονος από τη Μεσαρά ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Μοιρών – Τυμπακίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος μπήκε στο αύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου μέσα σε ένα 4Χ4 και συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του.
Παράλληλα έξω από το Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς του.
Όπως ήδη από χθες είχε γράψει το Cretalive, από το περιβάλλον του 22χρονου είχαν κάποιες επαφές προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία παράδοσης του στις Αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 22χρονου εκδόθηκε πολύ γρήγορα ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, όμως κάποιοι, όπως εκτιμάται, έσπευσαν να τον φυγαδεύσουν, αξιοποιώντας τις κατάλληλες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Να σημειωθεί ότι συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα, και ο Νίκος που πλέον βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του. Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κ. Δημήτρης Κουτεντάκης, έχει πλήρη αντιληπτική ικανότητα. Απαντά στις ερωτήσεις που του κάνουν οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι για να τεστάρουν την αντίληψη του, τη μνήμη του κλπ.
Και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αφασία εκπομπής (οι πάσχοντες μπορούν να κατανοήσουν τι τους λένε αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν με απόλυτα κατανοητό τρόπο), προσπαθεί και χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις προς το παρόν όπως «καλημέρα», «καλά είμαι»…https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.