Ηράκλειο:Στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο Γάζι ο Νίκος Σκουλάς

Σημαντική παρέμβαση βελτίωσης της καθημερινότητας

Στη σημαντική παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, στο τμήμα του δρόμου από τον κόμβο Γαζίου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου μέχρι και τη διασταύρωση για Ρογδιά, πραγματοποίησε αυτοψία ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς.

Πρόκειται για έργα της Περιφέρειας Κρήτης στο πιο πολυσύχναστο σημείο της επαρχίας Μαλεβιζίου, που περιλαμβάνει την αποκατάσταση του οδοστρώματος αλλά και υδραυλικά έργα παροχέτευσης των ομβρίων, που λίμναζαν στην περιοχή, δημιουργώντας αλυσιδωτά προβλήματα.

«Η ασφαλτόστρωση και τα υδραυλικά έργα που στέλνουν τα νερά στη φυσική τους κοίτη, στον Γαζανό ποταμό, μια επέμβαση σε μήκος περίπου 700 μέτρων, είναι μια πολύ σημαντική παρέμβαση στην περιοχή» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς, τονίζοντας: «Από αυτόν τον δρόμο περνάμε όλοι οι οδηγοί από και προς Καλέσα, Κρουσώνα, Κορφές, Κεραμούτσι, Καμάρι, Καβροχώρι, Τύλισο, Ρογδιά, Μυλοπόταμο και γενικότερα, όλο το ορεινό Μαλεβίζι. Είναι ένα εμβόλιμο έργο που γίνεται με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και την επιμέλεια των στελεχών της Υπηρεσίας μας. Ένα έργο απαραίτητο και αναγκαίο τόσο για την πολιτική προστασία, όσο και για την οδική ασφάλεια.».

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει εκ νέου η ασφαλτόστρωση στον ΒΟΑΚ, στο τμήμα από τα Ληνοπεράματα μέχρι το Γιόφυρο, καθώς και στον δεύτερο κόμβο από και προς το Γάζι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.