Ηράκλειο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 55χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο 13χρονων

Ημερομηνία:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 55χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη όχι όμως τα 15 έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για τον ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-12-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία...

Συγκεντρώθηκαν 31 φιάλες αίματος Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη...

Καταδίκη από τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου και...

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου για...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία...

Συγκεντρώθηκαν 31 φιάλες αίματος Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη...

Καταδίκη από τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου και...

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στο Αρκαλοχώρι

Συγκεντρώθηκαν 31 φιάλες αίματος Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη...

Ηράκλειο:Παρουσίαση βιβλίου του Δημήτρη Βεριώνη ΄΄Θάνατοι στη Χούντα΄΄ στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών...

Στ. Αρναουτάκης: «Δημιουργούμε ένα ισχυρό δίκτυο προστασίας για κάθε παιδί στην Κρήτη»

Σύμπραξη Περιφέρειας, «Χαμόγελου του Παιδιού» και Πανεπιστημίου Κρήτης Το πλαίσιο...