Ηράκλειο: Στη φυλακή ο ληστής των σούπερ μάρκετ

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο ληστής των σούπερ μάρκετ

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο άστεγος ληστής των Σούπερ Μάρκετ.

Ο 54 χρονος οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι στον Ανακριτή μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σε παράπηγμα της Μάχης Κρήτης ως ο δράστης των δύο ληστειών σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και στη Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο.

Ένα ανθρώπινο δράμα πάντως κρύβει η ιστορία του άστεγου ληστή, ο οποίος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή μετά τις ποινικές διώξεις που του άσκησε ο Εισαγγελέας για ληστεία κατά συρροήν και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση.

Η περίπτωση του είναι μια από αυτές που καταδεικνύουν το έσχατο σημείο που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος, ο οποίος χάνει τη «γη κάτω από τα πόδια του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας – όπως και τόσοι άλλοι – βρέθηκε στο δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ήταν ένας άνθρωπος νοικοκύρης, είχε τη δουλειά του και μια ζωή που φαινόταν στρωμένη. Όμως η Μοίρα του «έπαιξε» ένα σκληρό «παιχνίδι».

Έτσι, μετά από τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» της ζωής, κατέληξε να βρίσκεται στο δρόμο, σε πλήρες αδιέξοδο.

Και αφού έφτασε σε απόγνωση, μετατράπηκε σε έναν… παράνομο, που κατέληξε να προχωρά σε ληστείες Έκνομες πράξεις που πραγματοποίησε έχοντας στην κατοχή του… ψεύτικο όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη φορά ο συλληφθείς «χτύπησε» το σούπερ μάρκετ στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων στις 23 Οκτωβρίου ο οποίος με την απειλή του ψεύτικου, όπως αποδείχθηκε, όπλο απέσπασε 800 ευρώ από τον ταμία.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου ο 54χρονος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λήστεψε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην Μάχης Κρήτης και πήρε το ποσό των 600 ευρώ.

cretapost.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.