Ηράκλειο:Στη φυλακή ο Πακιστανός που παρενόχλησε το 13χρονο αγόρι στη Μεσαρά

Ημερομηνία:

Τι κατέθεσε ο πατέρας του στο δικαστήριο
Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο 34χρονος εμπλεκόμενος Πακιστανός στο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όπως κατηγορείται, ότι προσέγγισε 13χρονο αγόρι με πονηρές διαθέσεις.

Στον Πακιστανό επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση 18 μηνών για τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Στην ποινή δεν δόθηκε αναστολή καθώς η έδρα έκρινε ότι ο 34χρονος αλλοδαπός είναι επικίνδυνος να υποτροπιάσει και να πράξει ανάλογο αδίκημα μελλοντικά. Αυτό σημαίνει ότι θα οδηγηθεί στη φυλακή. Βεβαίως ο 34χρονος κρατείται και διοικητικά καθώς είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Στο δικαστήριο για την υπόθεση κατέθεσε ο πατέρας του ανήλικου που είπε ότι το παιδί επισκέπτεται συχνά το χωριό στο οποίο ζούνε οι παππούδες του. Τον αλλοδαπό τον γνώριζαν φυσιογνωμικά, ενώ όπως τον έβλεπαν στο δρόμο τους χαιρετούσε.

Το παιδί ήταν εκείνο που μετέφερε στους παππούδες και στον ίδιο το συμβάν.

Όπως είπε ο πατέρας, ο γιος του και ο Πακιστανός, κάθονταν σε ένα πεζούλι. Ο αλλοδαπός, τον κέρασε τρία ενεργειακά ποτά και μετά πρότεινε στο ανήλικο αγόρι να μετακινηθούν σε ένα απόμερο σημείο. Αρχικά πήγαν κοντά σε μια ελιά και στη συνέχεια σε ένα χάλασμα. Εκεί φέρεται να του πήρε από το χέρι το αναψυκτικό και άρχισε να το πλησιάζει με παράξενο τρόπο.

Το παιδί διαισθάνθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγε να φύγει, τότε ο Πακιστανός τον φίλησε μάγουλο και αφού τον ακολουθήσε του πρότεινε να έχουν σωματική επαφή έναντι χρήματων. Το παιδί αρνήθηκε και αντέδρασε, ενώ απευθείας πήγε στους παππούδες του και ανέφερε το συμβάν, για το οποίο ενημερώθηκε και ο πατέρας ο οποίος ήταν εκείνος που έκανε καταγγελία.

Ο Πακιστανός διαμένει 8 χρόνια στην Ελλάδα, έχει πέντε παιδιά που ζουν στην Κωνσταντινούπολη και το μεγαλύτερο είναι 17 ετών,

Κατά την διάρκεια της απολογίας του είπε σε σπαστά ελληνικά ” Όχι, όχι, δεν λέω ψέματα, δεν είμαι κακό παιδί”, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση και ότι είχε μεταβεί στο σούπερ-μαρκετ για να αγοράσει μια πορτοκαλάδα.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν ούτε την Πρόεδρο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, ούτε τον Εισαγγελέα της έδρας που τον έκριναν ένοχο.https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 22...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραντινός θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των πεσόντων...

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στη Δαμάστα και τον...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σαββατοκύριακο 22...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραντινός θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των πεσόντων...

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στη Δαμάστα και τον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σφακιά: Τεράστιος γύπας «προσγειώθηκε» σε ξαπλώστρα και προκάλεσε τρόμο στους λουόμενους

Όταν ο γύπας εμφανίστηκε ξαφνικά στην ακτή, οι λουόμενοι...

Ιατρικός άθλος στην Κρήτη: Πρωτοποριακή επέμβαση έδωσε νέα ευκαιρία ζωής σε 74χρονο καρδιοπαθή!

Μία ιδιαίτερα απαιτητική καρδιολογική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο...

Συντάξεις: Τίτλοι τέλους για την προσωπική διαφορά

Κέρδος έως 50 ευρώ τον μήνα για 671.586 παλαιούς...

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο οδηγός ταξί που εμπλέκεται στο τροχαίο με θύμα τον 21χρονο Άγγελο

Καθοριστική η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα. Προφυλακίστηκε ο οδηγός ταξί που...