Ηράκλειο : Στη γιορτή των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Στην γιορτή των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, την οποία διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η ΔΕΠΑΝΑΛ στο δημοτικό κατάστημα ΜΑΡΙΝΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ρένα Παπαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού Γιώργο Σισαμάκη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε εγκάρδιο κλίμα με τα μέλη των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ, να τους ευχηθεί χρόνια πολλά αλλά και να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων είναι απλώς μια υπενθύμιση του καθήκοντος που έχουμε ως κοινωνία απέναντι σε εκείνους οι οποίοι ήδη έχουν μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι βασικός στόχος της κοινωνικής πολιτικής μας είναι ουδείς κάτοικος αυτής της πόλης να νιώθει μόνος του. Για αυτό ως Δήμος Ηρακλείου θα είμαστε πάντα δίπλα σας, με δομές και δράσεις που σας δίνουν την ευκαιρία να παραμείνετε ενεργοί και δημιουργικοί, καθώς και με οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε».
Χαιρετισμό απηύθυνε και η κ. Παπαδάκη.
Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική από τον Βαγγέλη Σαμαράκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ' Οδόν» του...

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’...

Συνεχίζεται δυναμικά το 11ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ' Οδόν» του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού πιθανώς φέρουν το αρχαιότερο ανθρώπινο DNA στη Γη

Πώς επηρεάζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ένα εντυπωσιακό γενετικό εύρημα...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για οικονομικές ατασθαλίες και ξέπλυμα χρήματος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβύτερα

Όπως αναφέρεται στο δικαστικό βούλευμα, το ζευγάρι κατασκεύασε σπίτι...